Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Bezoek aan een sleutel-op-de-deur woning in Wanze

Het echtpaar Dejaive-Felingue bouwde afgelopen jaar een sleutel-op-de-deur woning in Wanze, in de provincie Luik. iWonen ging een kijkje nemen in hun eigentijdse en comfortabele woning.

Kiezen voor sleutel-op-de-deur

Het koppel koos bewust voor de sleutel-op-de-deur formule. “Tijdens de week ben ik in het buitenland voor mijn werk”, zegt Beni Dejaive (49). “Ik zag het dus niet zitten om tijdens het weekend nog in het huis te werken of de bouwwerken te coördineren.” “In de Blavier-brochure vonden we meteen een woning naar onze smaak,” vult Martine Felingue (52) aan, “dus de keuze voor Woningen Blavier was snel gemaakt.”

Bouwadvies van Woningen Blavier

Op Batibouw kwam het echtpaar in contact met een bouwadviseur van Blavier, die het koppel adviseerde bij verschillende keuzes. “Het was de eerste keer dat we een woning bouwden, maar we voelden ons echt bijgestaan door onze Blavier raadgever. Ook als we kleine problemen hadden met onze bouwgrond, konden we bij hem terecht”, vertelt Martine Felingue.

Bouw van de woning

Ook het bouwproces van de woning verliep zonder problemen. “De projectleider van onze woning was technisch zeer competent”, zegt Martine Felingue. “We hebben misschien een beetje moeten wachten tot onze woning klaar was,” vult Beni Dejaive aan, “maar we hadden dan ook de beste bouwploeg. Het metselwerk is echt heel professioneel uitgevoerd. Ook de bezetter heeft er werk van gemaakt, zelfs in kleine hoekjes in de hal, en dat is toch niet evident. De tegelaar heeft een perfecte douche afgeleverd en van de vloertegels van Maman Theunis zijn we zeer tevreden. Kortom, onze woning is goed gebouwd. Het is een kwalitatieve woning die goed is afgewerkt. En na tien maanden zijn we verhuisd!”

Dienst na verkoop

Ook van de dienst na verkoop van Woningen Blavier is het echtpaar Dejaive tevreden, want ze werden spontaan opgebeld door de Blavier medewerkers. “Als we een score op 10 moeten geven krijgt Woningen Blavier van ons een mooie 8 op 10!”, besluiten Beni en Martine Dejaive. “Als we opnieuw zouden bouwen, dan kiezen we weer voor Woningen Blavier!”

Oost, West, thuis best!

“Ondertussen wonen we al enkele maanden in onze nieuwe stek en we voelen ons hier al helemaal thuis. We zijn heel tevreden, dit is echt onze eigen cocon.”

 

15/01/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De Belg en zijn droomtuin: nog altijd realistisch?
Volgende artikel
Badkamer inrichting: slaap- en badkamer in één