Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

Batibouw 2015 en sleutel-op-de-deur bouwen: wat mag je verwachten?

Batibouw vindt dit jaar plaats van 26 februari tot 8 maart in Brussels Expo. Ook de sleutel-op-de-deurbedrijven zijn traditiegetrouw goed vertegenwoordigd op de bouw- en woonbeurs. Wij gingen alvast even langs bij de stand van Woningen Blavier.

Batibouw draait dit jaar rond drie thema’s: renoveren, kostenoptimaal bouwen en het digitale huis. Die laatste twee passen volledig in het kraam van Woningen Blavier. Verwacht dus héél wat info rond budgetvriendelijk bouwen én domotica.

Kostenoptimaal bouwen met Blavier

Sleutel-op-de-deur heeft voor velen nog een negatieve bijklank, terwijl die nochtans volledig achterhaald is. Een kant-en-klare woning hoeft helemaal niet duurder te zijn dan een woning die je laat bouwen door verschillende aannemers en onderaannemers. Het komt erop aan verstandige keuzes te maken en je budget goed aan te wenden. En laat sleutel-op-de-deur bedrijven daar nu net erg bedreven in zijn. Zij hebben namelijk de knowhow in huis en de connecties met de sector om voor jou de meest gunstige prijzen te bedingen.

Blavier helpt je van a tot z

Uiteraard is een gedetailleerde planning en een realistische kosten-batenanalyse noodzakelijk. En ook hier kun je rekenen op de deskundigheid van het sleutel-op-de-deurbedrijf. Of je nu op zoek bent naar iemand om je bouwwensen af te stemmen op je budget of een gunstige hypotheeklening nodig hebt. Blavier helpt je of brengt je met de juiste mensen in contact.

Sleutel-op-deur en domotica: een geslaagd huwelijk

Bouwen is vandaag een hoogtechnologische activiteit. Niet alleen de bouwtechnieken worden almaar gesofistikeerder, ook de afwerkingsmogelijkheden worden verfijnder. Domotica was tien jaar geleden veeleer uitzondering dan regel in nieuwbouwwoningen. Vandaag is een domoticapakket standaard inbegrepen.

Met domotica ga je zover je wilt. Daarom biedt Woningen Blavier verschillende pakketten aan: van basic tot volledig aangepast aan je persoonlijke voorkeuren. Altijd lekker warm in huis als je binnenkomt? Nooit meer lichten laten branden? Al je huishoudelijke toestellen met je mobiele toestel bedienen? Met domotica is het allemaal mogelijk.

Over deze thema’s en nog veel meer kom je alles te weten op de stand van Woningen Blavier op Batibouw.

Praktische info

Wat? Batibouw 2015

Wanneer? van 26 februari tot en met 8 maart

Waar? Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel (stand 310, paleis 8)

26/01/2015

Jouw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Architecture moderne : passez la nuit dans une maison sur pilier en Australie !
Volgende artikel
Een duurzame vloer? Kies voor gestabiliseerd of samengesteld parket!