Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

BATIBOUW 2014 – Het aftellen mag beginnen !

Ieder jaar is BATIBOUW het toevluchtsoord bij uitstek voor mensen die hun droomhuis willen bouwen, renoveren, inrichten, enzovoort. BATIBOUW toont ons dat ook ieder jaar de nieuwste trends en technieken op de bouw- en woonmarkt. En naar jaarlijkse gewoonte is ook dit jaar de beurs opgebouwd rond 3 thema’s: (bijna) energieneutraal bouwen, de betaalbare woning en de terugkeer van hout. Laat het aftellen dus maar beginnen!

Waarom BATIBOUW bezoeken? Daarom!

Of je nu wel of geen (ver)bouwplannen hebt, BATIBOUW heeft voor ieder wat te bieden en is dus ook niet voor niets de grootste woon- en bouwbeurs van het land. Gedurende 11 dagen kan je in de Heysel niet alleen kennis maken met nieuwe technieken, producten en innovaties maar kan je ook deelnemen aan allerhande seminaries en mini-events zoals de Build-IT beurs en de seminarie “Slimme energie bij u thuis“.

Maar uiteraard zijn ook de professionele exposanten zeker een bezoekje waard. Dankzij de handige tool om jouw BATIBOUW bezoek te plannen, kan je jouw persoonlijke route uitstippelen die je langs alle interessante exposanten voert. Duid zeker ook Woningen Blavier aan op je route (stand 8-310). De enthousiaste bouwadviseurs van Woningen Blavier vertellen je met plezier meer over de verschillende bouwstijlen en sleutel-op-de-deur woningen, energiezuinige technieken, duurzame toestellen en meer! Maar ze begeleiden je ook graag in je zoektocht naar een bouwgrond en bekijken samen met jouw de mogelijkheden van je bouwbudget.

En wat mag je dit jaar zeker niet missen?

Ieder jaar zet BATIBOUW enkele thema’s in de verf. Dit jaar draait het dus rond (bijna) energieneutraal bouwen, de betaalbare woning en de revival van hout in onze woning. De beurs wordt dan ook zo opgebouwd dat je van alles wat te zien krijgt: lage-energiewoningen, nieuwe isolatietechnieken, nieuwe methodes om energie op te wekken maar ook nieuwe en betaalbare bouwmaterialen en nieuwe manieren om hout in je woning te verwerken evenals (nieuwe) woontrends zoals het Scandinavisch wonen, de vintage hype of de Nieuwe Landelijkheid.

Alle exposanten ontvangen je dan ook met open armen om hun nieuwigheden en promoties te tonen. We raden je dus aan om je bezoek aan BATIBOUW te plannen zodat je zeker niets hoeft te missen!

Praktische info

Batibouw 2014

Data: Van 20 februari tot en met 2 maart 2014

Adres: Brussels Expo – Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Toegang:

  • Tickets online – 11 euro/dag
  • Tickets kids online – 5,5 euro/dag
  • Toegang publiek – 12 euro/dag
  • Kinderen 6-12 jaar – 6 euro
  • Toegang professionele dagen – 40 euro (twee eerste dagen)
28/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
10 inspirerende, kleine badkamers die je betoveren
Volgende artikel
Huizen bouwen met een 3D-printer, het antwoord op onbetaalbaar wonen?