Bouw & Reno - Sleutel-op-de-deur

6 nieuwbouw woningen in de kijker

Wanneer je op de websites van sleutel-op-de-deur bouwbedrijven kijkt, vind je heel wat modelwoningen. Maar hoe zullen deze simulaties er in het echt uitzien? Misschien zou je liever enkele concrete realisaties van woonprojecten bekijken?

iWonen ging op bezoek in zes recente nieuwbouw woningen gerealiseerd door Woningen Blavier. Een overzicht.

Op bezoek in 6 nieuwbouw woningen

Het Belgische bouwbedrijf Woningen Blavier leverde een mooi afgewerkte woning af in Chastre. De belangrijkste troeven van dit pand? Deze eengezinswoning heeft een ruime open leefkeuken met living (40m2) en een trap in blauwe hardsteen. Het ruime zwembad met sauna in de tuin geeft de woning extra cachet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook in Bredene bouwde Woningen Blavier een moderne vier-gevel woning die volledig werd ontworpen op maat van de bewoners. Zo zie je dat sleutel-op-de-deur ook maatwerk is!

 

 

 

 

 

 

 

Tervuren is een charmante en eigentijdse woning rijker. Dit is bovenal een ruime en smaakvolle woning met onder meer twee polyvalente ruimtes die als slaapkamer, bureau, speelkamer, logeerkamer of atelier kunnen ingericht worden, al naargelang de behoeften van de bewoners.

 

 

 

 

 

 

 

Als je dacht dat Walen vasthouden aan de klassieke bouwstijl, dan heb je het mis! In Sart-Bernard staat een strakke, moderne en ruime nieuwbouwwoning. De grote raampartijen zorgen voor een bijzondere lichtinval. De originele mezzanine is de kroon op de woning!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar ook rustieke woningen blijven een mooie keuze! Dat een landelijke bouwstijl perfect kan samengaan met nieuwe woonstructuren, dat bewijst deze ruime woning in Quévy-le-Grand. Op het gelijkvloers werden de keuken, eetkamer en living namelijk in een open ruimte geïntegreerd.

 

 

 

 

 

 

 

Tot slot tonen we je nog een hedendaagse eengezinswoning uit Wasseiges. Ook dit is een perfect afgewerkte woning met een stijlvolle hedendaagse touch die helemaal is afgestemd op de noden van een jong gezin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28/11/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De l’eau dans la cave: que faire?
Volgende artikel
Clé-sur-porte et énergie renouvelable