Bouw & Reno - Sanitair

Welke thermostaat kopen voor minimaal energieverlies?

Ecologie is zeker in de badkamer een niet te verwaarlozen thema. Op water en warmte valt immers heel wat te bezuinigen én te besparen. Met een thermostatische douchekraan regel je zelf tot in de puntjes de temperatuur van het water. De Rapido T van Grohe is een voorbeeld van een technologisch hoogstaande, besparende inbouwthermostaat voor de douche.

Inbouwthermostaten voor gebruiksgemak in de badkamer

In de hedendaagse badkamer hoef je allang niet meer aan het warme en koude kraantje te draaien, net zolang totdat de temperatuur voor jouw gevoel precies goed is. In plaats van twee kranen hebben de meeste douches tegenwoordig een thermostatische kraan met inbouwelement. Dat element is volledig verborgen in de muur zodat het design onberispelijk blijft. Met één draai aan de knop stel je de gewenste temperatuur in voor het water. Makkelijk en designvriendelijk.

De juiste thermostaat kopen voor een harmonieuze badkamer

Zoals de meeste inbouwelementen, zit ook de Rapido T verborgen achter de muur. Zo creëer je een cleane, moderne look in de badkamer. En dat is voor iedere interieurstijl een pluspunt. Niets zo vervelend als ontsierende, technologische elementen die het beeld verstoren. Want of je nu in een hypermoderne loft woont of een plattelandscottage: je wil niet dat allerlei technische snufjes zichtbaar zijn. Zeker niet in de badkamer, want daar wil je na een lange dag tot rust komen in een harmonieuze omgeving.

De Rapido T van Grohe: een ultraplatte inbouwoplossing

De Rapido T is een ultraplatte inbouwoplossing met amper 70 mm installatiediepte. De box is helemaal klaar om te installeren en past in elke badkamermuur. De technologie van de Rapido T werd uitgebreid getest, en het verdict luidde: deze thermostatische inbouwkraan is een absolute topper in veiligheid, comfort en besparing.

Met dit thermostatische inbouwelement haal je dus het beste uit je badkamer: minimaal energieverlies en maximaal comfort!

26/11/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Originele eindejaarscadeaus: de coolste gadgets voor de grootste nerds
Volgende artikel
Ontdek de Ufogel: een compact kasteel in de Oostenrijkse Alpen