Bouw & Reno - Sanitair

Richt je toilet in met unieke accessoires

Vind je jouw toilet te alledaags? Geef het interieur van dit kleine kamertje dan een boost met unieke toiletaccessoires. De kleinste details kunnen namelijk het alledaagse karakter doorbreken. Ontdek onze tips om je toilet uniek in te richten!

Toilet optisch inrichten

Het toilet is meestal de kleinste ruimte in huis. Kies in deze kamer dan ook voor een lichte kleur om een ruimtelijk effect te creëren. Witte muren bijvoorbeeld doen een klein toilet groter lijken. Ook helpt het om een spiegel op te hangen in het toilet. Een spiegel reflecteert namelijk licht en doet eveneens de kamer groter lijken. Voeg ook nog toiletaccessoires van bijvoorbeeld Pure Interior, zoals een toiletpapierhouder en een toiletborstel in wit brons, toe aan de inrichting.

   

Toilet speels inrichten

Wil je het toilet niet te saai inrichten? Dan zijn speelse kleuren en materialen wat jij zoekt. Kies er bijvoorbeeld voor om één muur in het toilet een felle rode kleur te geven of te bekleden met een houten wand. Zorg dat het geheel niet te donker wordt en geef daarbij de voorkeur aan een wit toilet en een witte wastafel. Voorzie daarbij contrasterende toiletaccessoires, zoals een toiletpapierhouder uit verouderd ijzer.

Toilet inrichten tips

Het toilet is een ruimte waar je geen uren vertoeft. Je kan hier dus makkelijk experimenteren met verschillende kleuren en accessoires. Staat de inrichting van het toilet je niet meer aan? Dan kan je deze kleine kamer gemakkelijk herinrichten! Daarbij moet je geen schrik hebben dat je telkens nieuwe toiletaccessoires moet kopen, de accessoires uit de Pure Plus collectie van Dauby bijvoorbeeld passen uitstekend bij verschillende interieurstijlen!

17/04/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De 12 creatiefste kinderkamers die je ooit zal zien
Volgende artikel
Magneetbehang: de perfecte vervanger voor het klassieke magneetbord!