Interieur - Badkamer

ME by Starck geeft je badkamer een sensuele uitstraling

ME by Starck badkamer

Een moderne badkamer die je zinnen streelt, waarin je helemaal tot rust komt, die er jaren later nog altijd even elegant uitziet … Daar zit Philippe Starck voor iets tussen! Samen met Duravit creëerde hij ME by Starck, een stijlvolle collectie voor liefhebbers van eigentijdse badkamers.

ME by Starck: design voor de moderne badkamer

Met ME by Starck poogden Philippe Starck en Duravit een moderne badkamercollectie te ontwerpen die perfect thuishoort in verschillende stijlwerelden. Een hele uitdaging, maar het resultaat mag er wezen! ME by Starck laat zich kenmerken door een minimalistische vormgeving, vloeiende lijnen en een sensuele uitstraling.

ME by Starck badkamer

Wastafels met een uniek lijnenspel

De collectie telt maar liefst zes wastafels die allemaal een ding gemeen hebben: hun luchtige look, het resultaat van een uniek lijnenspel. De elegante, smalle randen zijn karakteristiek voor de ontwerpen van Philippe Starck.

ME by Starck badkamer

Elegante wc’s, urinoirs en bidets

ME by Starck badkamerDe smalle randen à la Philippe Starck komen ook terug in de wc’s, urinoirs en bidets van de ME by Starck-collectie. Dat design en praktisch gebruik perfect hand in hand kunnen gaan, is in dit segment van de collectie trouwens maar al te duidelijk. Zo zet Duravit bij het toilet volop in op de ‘Rimless’-technologie, die voor een krachtige spoeling en hygiënische reiniging zorgt.

Luxeuze ligbaden en douchebakken

ME by Starck badkamerNiets straalt meer luxe en sensualiteit uit in de badkamer dan een ligbad van een topontwerper. De ligbaden zijn zonder twijfel de ster van de ME by Starck-collectie, maar ook de douchebakken van de collectie ontsnapten duidelijk niet aan de verbeelding van de Franse designgoeroe. In combinatie met de bijpassende badkamermeubels tillen ze de esthetiek van je badkamer moeiteloos naar ongekende hoogten.

Wil je ME by Starck een keertje in het echt bewonderen? De collectie wacht op jou in je dichtstbijzijnde Facq-showroom.

 

18/04/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Brussels Design Market: hét event voor vintage meubels
Volgende artikel
Doe de test: is een modern huis jou op het lijf geschreven?