Bouw & Reno - Sanitair

Kiezen voor de luxe van een hoofd- en zijdouche

Hoofd- en zijdouche Rainshower F Grohe

Is een uitgebreide douche voor jou altijd het heerlijke hoogtepunt van de dag? Dan heb je meer dan redenen genoeg om je douche uit te bouwen tot een heus wellnesscentrum! Wist je bijvoorbeeld dat je behalve een gewone plafond- of hoofddouche ook zijdelings geplaatste douchekoppen kunt installeren? Zo kun je met Rainshower F van Grohe je douche-ervaring helemaal aanpassen naar wens.

Op en top ontspannen met een zijdouche

Met Rainshower F van Grohe haal je zowel een hoofddouche als een zijdouche in huis, die je onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. Kies voor de ‘Rain Spray’-instelling als je zin hebt in een zachte douche of waan jezelf in de tropen met de ‘XL Waterfall Spray’. Heb je een lange dag achter de rug en zie je een ontspannende massage wel zitten? Dan komen de geïntegreerde ‘Bokoma Sprays’ als geroepen!

Hoofd- en zijdouche Rainshower F Grohe

Douchegenot met aandacht voor je huid

Zoals het een wellnessdouchesysteem betaamt, is Rainshower F van Grohe bijzonder zacht voor je huid. De hoek van de waterstralen is eenvoudig verstelbaar, en dankzij de GROHE DreamSpray®-technologie wordt het water gelijkmatig en efficiënt verdeeld. Bovendien werken de zijdouches volgens de FlowBalance-technologie, zodat je de kracht van de waterstralen in een handomdraai kunt aanpassen. Ten slotte zorgt de thermostaatkraan ervoor dat de temperatuur van het water precies is zoals jij hem het liefste hebt.

Een minimalistische designdouche

De plafond-, hoofd- en zijdouches van de Rainshower-F-reeksen van Grohe bezorgen je niet alleen de ultieme douchebelevenis, maar zijn ook een lust voor het oog. Met hun minimalistische design en platte, vierkante look sluiten ze naadloos aan bij elk modern badkamerinterieur.

Ontdek alle mogelijkheden van de Rainshower F hoofd- en zijdouches.

 

04/03/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Tips & tricks om je woonkamer in te richten
Volgende artikel
Wanneer kies je voor nat of droog pleisterwerk?