Bouw & Reno - Sanitair

Handwasbakje kiezen? Laat je inspireren door deze modellen

In het kleinste kamertje plaats je maar beter geen grote lavabo. Een compact handwasbakje is hier veel beter op z’n plaats. Ben jij momenteel op zoek naar een mooie wastafel voor in het toilet? Wij bieden je alvast een flinke dosis inspiratie!

 

Hedendaags design: rechthoekige en vierkante handwasbakjes

Wij gingen hiervoor te rade bij Facq, specialist in badkamers en sanitair. De handwasbakjes van het Nederlandse designmerk Clou, uit het uitgebreide gamma van Facq, zijn absolute aanraders voor in je wc-hoekje. De lavabo’s en handwasbakjes van Clou blinken uit door hun knappe, moderne design met eenvoudige rechte lijnen en betoverende verhoudingen.

Flush 3

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze modellen? De rechthoekige en vierkante handwasbakjes van Clou zijn verkrijgbaar in wit, beton en blinkend zwart, en passen daardoor zowel in ultrastrakke interieurs als in meer klassieke interieurs. Het compacte, rechthoekige handwasbakje Flush 3 – 36 bij 18 centimeter groot met een kraangat aan de rechterkant – kun je bijvoorbeeld in beton krijgen, en is dus bijzonder mooi in een interieur met industriële look. Maar ook in glanzend zwart is dit product een kleine maar geslaagde blikvanger.

Flush 3C

De Flush 5 is een prima alternatief voor wie een kleine of smalle toiletruimte heeft en liever een verloren hoekje benut. Dit vierkante designhandwasbakje – 27 bij 27 centimeter groot – past namelijk perfect in de hoek en neemt op die manier zo min mogelijk bruikbare ruimte in.

Flush 5

‘Mini Wash Me’

Ontvang je wel vaker mensen, of heb je gewoon een ruim toilet? Dan is de Mini Wash Me-lavabo van Clou een echte aanrader. Deze wc-handwasbakjes zijn voorzien van extra oppervlakte naast de eigenlijke wasbak, waar je gastendoekjes of zeep kunt leggen, of gezellig geurstokjes zetten. Dit handwasbakje is verkrijgbaar in twee formaten. Wil je een kraangat in het handwasbakje of toch maar een stijlvolle muurkraan? Ook dat kies je gewoon zelf.

Wash Me & Mini Wash Me - CL_03.12241

26/11/2015

Jouw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Pourquoi le parquet contrecollé est-il toujours plus prisé ?
Volgende artikel
Embellissez votre escalier : créez un mur de photos