Bouw & Reno - Sanitair

Een fleurige én zuinige handdouche

Handdouche

Voor al wie op zoek is naar het perfecte huwelijk van design en duurzaamheid in de badkamer, is deze handdouche een aanrader. Je geniet van een verkwikkende regendouche in vrolijke kleurtjes en bespaart tegelijkertijd op je waterverbruik. Of hoe luxe soms schuilt in de details.

Handdouche met faam

Tomorrowland-gangers kennen de Rainshower Icon Flower van Grohe ongetwijfeld al. Als je op de camping van het Boomse dancefestival bleef overnachten, kon je deze handdouche met opvallend design namelijk ontdekken in de campingdouches. Het is eens wat anders dan het festivalzweet van je af te spoelen met een ordinaire sproeikop. Want dat is meteen een van de sterktes van de Rainshower Icon: je kunt niet anders dan vrolijk worden van de felle kleurtjes van deze handdouche.

handdouche

Regendouche in kleur

Ben jij ’s ochtends niet bepaald het zonnetje in huis? Daar kun je verandering in brengen door je badkamer vrolijk, of misschien eerder rustgevend in te richten. Het hangt er maar net vanaf waar jij energie van krijgt: een heerlijk warm bad na een lange werkdag of een verkwikkende ochtenddouche?

In het laatste geval maak je je ochtendlijke douchemoment maar beter zo aangenaam mogelijk. Geniet bijvoorbeeld van een luxueuze regendouche waarbij de waterdruppels als een frisse regenbui op je huid neerkomen – uiteraard precies op de temperatuur die jij wenst. Als je ook nog eens houdt van vrolijke kleuren, is de Rainshower Icon een uitstekende keuze. Van zacht lila tot feloranje: jij kiest de kleur die het beste past bij je badkamerinterieur.

handdouche

Waterverbruik verminderen

Een handdouche in een leuke kleur: allemaal mooi en aardig, maar wat als je ook graag duurzaam doucht en water besparen hoog op je prioriteitenlijstje staat? Ook in dat geval is deze handdouche een goede optie. Hij is namelijk uitgerust met een zogenaamde EcoButton: een gekleurde knop op de douchegreep waarmee je je waterverbruik kunt verminderen. Overigens gebeurt dat zonder de sproeigaatjes af te sluiten, zodat je doucheplezier niet afneemt.

25/08/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De ecologische en economische meerwaarde van groendaken
Volgende artikel
Je huis met biomassa verwarmen: de pros en cons