Bouw & Reno - Sanitair

Tijd voor een digitale revolutie in je badkamer!

De digitalisering zet zich ook voort in de badkamer. Wat dacht je van een digitale kraan? Bepaal met een simpele druk op de knop de ideale watertemperatuur voor je bad, douche of wasbak en geniet van eenvoud in design én gebruik. Nog méér digitale pret in de badkamer? Ga dan voor gekleurde leds in je douche en pas de kleur en intensiteit naar wens aan. Het ultieme spa-gevoel …

Speel met licht en kleuren

De digitale revolutie heeft ons leven op heel wat vlakken verbeterd. Of kun jij vandaag nog zonder je smartphone of tablet? Ook in je badkamer kan digitale technologie het gebruiksgemak nog verhogen. De lichtintensiteit in de badkamer aanpassen aan je stemming of behoefte, en dat met een simpele ‘swipe’ op je mobiele apparaat? Het is allemaal mogelijk met draadloze led-technologie.

Digitale kranen: dagelijkse rituelen worden nieuwe sensaties

En ook kranen bestaan vandaag in een digitale uitvoering. De F Digital-reeks van Grohe is toonaangevend. Hun kranen maken van dagelijkse rituelen zoals je tanden poetsen of een bad nemen een echte sensatie.

Eenvoud, in design én gebruik. Dát is de essentie van een digitale kraan. Vind met de grootste precisie én het grootste gemak de ideale temperatuur voor je wasbak, bad of douche dankzij de elegante draadloze regelaar en sla je persoonlijke voorkeur op voor later gebruik. Een ring met gekleurd licht laat weten wanneer je de ideale temperatuur hebt bereikt. Intuïtief én stijlvol.

Je dagelijkse douche gaf je nooit eerder zo’n welbehagen. Switch tussen hoofddouche, handdouche of zijdouche met een druk op de knop. De digitale controller maakt het je graag gemakkelijk.

De voordelen van Grohe Digital-kranen

  • draadloze aansluiting
  • intuïtieve bediening
  • precieze temperatuur- en debietregeling
  • stijlvol design met gekleurd lichtdisplay

Ontdek de digitale kranen in een Facq winkel in jouw buurt!

03/03/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Is bijna-energieneutraal bouwen vandaag betaalbaar?
Volgende artikel
5 ongewone Feng Shui tips voor een happy home!