Bouw & Reno - Ramen & Deuren

Interieurdecoratie: de charme van scharnieren

Voor veel mensen is de keuze van het meubilair de eerste prioriteit bij het inrichten van het interieur. Daarna volgen verlichting, technologie en accessoires. Waar velen niet aan denken zijn de kleine details zoals scharnieren, een niet onbelangrijk element!

Scharnieren, puur functioneel?

Wie zei er dat scharnieren niet design kunnen zijn? De dag van vandaag wordt elk interieur ingericht tot in de kleinste details. Elk element heeft een speciale plek en zelfs de kleinste accessoires hebben een meerwaarde.

Een alledaags voorwerp bij uitstek: scharnieren. De scharnieren van de deuren moeten daarom vooral praktisch en doeltreffend zijn! Toch maken ze ook deel uit van het interieur, dus waarom zouden we decoratieve binnen- en buitendeur scharnieren installeren zonder esthetische waarde?

Esthetiek van de scharnieren

Innovatief, design, traditioneel, trendy… scharnieren zijn vandaag de dag beschikbaar in verscheidene maten, stijlen en diverse designs. De combinatie van vormgeving, functionaliteit en duurzaamheid, verschillende fabrikanten en groothandelaars bieden scharnieren van uitzonderlijke kwaliteit. Onder hen, importeur en groothandelaar Dauby. Dauby biedt scharnieren gemaakt volgens de traditionele methode van productie, maar perfect aangepast aan de huidige kwaliteitseisen. Met de hand afgewerkt, de scharnieren van Dauby bieden een uniek karakter aan elk interieur.

04/12/2013

One Reply to “Interieurdecoratie: de charme van scharnieren”

Wim Droogmans
Wim Droogmans

Hallo ,
Die veroeste landelijke scharnieren zijn die bij jullie te koop ? Buiten de foto kan ik ze nergens vinden op de site . Had er zulke graag gehad voor mijn buitenkeuken
Mvg. Wim Droogmans.

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Bezoek een sleutel-op-de-deurwoning op 7, 8, 14 en 15 december in Brecht
Volgende artikel
Trendy woonaccessoire: zelf een deurstop maken