De charme van retro beslag: het klapraam met valraamslot

Vandaag de dag zijn de klassieke valramen zo goed als volledig verdrongen door het modernere en veelzijdigere draaikiepsysteem. Toch heeft zo’n ‘ouderwets’ valraam ook zijn charme! Zéker als je het combineert met een retro valraamslot.

Draaikiepramen vs klapramen

Moderne woningen beschikken zo goed als allemaal over draaikiepramen. Het handige van dat systeem is dat je je ramen zowel kunt openklappen als openduwen, al naargelang het weer buiten en je persoonlijke voorkeur. Maar ook het klassieke klap- of valraam bestaat nog. Wie houdt van retro is er vast weg van! Ok, een raam dat je enkel kunt openklappen mist de veelzijdigheid van draaikiepramen, maar het heeft wél charme en uitstraling.

Valraamslot in wit brons of verouderd ijzer

Heb jij thuis nog zo’n oud klapraam, dan wil je vast ook passend raambeslag! Alleen: waar vind je dát nog? Bij Dauby, zo blijkt. De specialist in retro raambeslag heeft een erg leuk uitziend valraamslot, in verouderd ijzer of wit brons, dat je in één klap 50 jaar in de tijd katapulteert!

Ook een leuk idee voor wie een toffe retro look wil combineren met modern gebruiksgemak is het raampompsysteem met stang in die typische ijzer-look uit de tijd. Het systeem combineert de veelzijdigheid van een draaikiepraam met de charme en uitstraling van retro klapramen.

Uw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.