Bouw & Reno - Huishoudtoestellen

Snelkoker Seb wordt 60!

60 jaar geleden ontketende snelkoker Seb een revolutie in de Franse manier van koken. Sindsdien is de snelkookpan niet meer weg te denken uit onze keukens. Om haar zestigste verjaardag te vieren, brengt Seb drie nieuwe modellen op de markt.

De snelkoker, een mythe

De eerste snelkoker werd ontworpen door Frédéric Lescure in 1953 en sindsdien is de Seb snelkoker altijd geëvolueerd met haar tijd. Deze snelkookpan is het perfecte keukenaccessoire om gezond en snel te koken. Zestig jaar lang is de Seb snelkoker verbeterd en uitgegroeid tot een onmisbare keukenhulp. Een must voor elke zichzelf respecterende kok!

Snelkoker Seb wordt 60

Om de zestigste verjaardag van de Seb snelkoker te vieren, zijn er drie nieuwe modellen op de markt:

1. Snelkookpan Clipso +

De Clipso snelkoker tovert elk gerecht in een mum van tijd op tafel. De snelkoker werkt met verschillende kookwijzen en kooksnelheden. Met een nieuw systeem kan je de pot met één hand openen. De kookpan beschikt bovendien over demonteerbare handvaten, zodat je plaats wint in je keukenkasten.

2. Snelkookpan Nutricook

De Nutricook is ideaal voor zoete bereidingen. De pan beschikt over drie programma’s waarmee je de temperatuur en de kooktijd kan instellen, al naargelang het dessert.

3. Snelkookpan Optima

De Optima is perfect voor beginners. Het is een handig hulpmiddel om in alle eenvoud te koken.

12/04/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Bina Baitel, een nieuw design icoon
Volgende artikel
DIY: Krijtbord Organizer | De huishoudelijke agenda tegen de muur