Bouw & Reno - Huishoudtoestellen

Snel stofzuigen met de Rush Extra van Hoover

Hoover brengt een vernieuwde versie van zijn Rush stofzuiger op de markt: de Rush Extra. Dit nieuwe huishoudtoestel is extra snel, heeft een extra langedurige zuigkracht en een extra groot stofreservoir. Hier is de stofzuiger die geen enkel vuiltje laat ontsnappen!

De Rush Extra is de eerste stofzuiger die zijn zuigkracht niet verliest, die 400 gram stof kan opzuigen en die je super snel leegmaakt in een klik. Drie voordelen in een product.

Extra snel

Op amper twee seconden heb je het reservoir van de Hover Rush Extra geledigd. Je kan het toestel snel opbergen door de telescopische verlengbuis die snel in el uit elkaar schuift. Met een efficiënte zuigregeling kan je snel van de ene huiskamer naar de andere verhuizen.

Extra lange zuigkracht

Wat deze stofzuiger echt speciaal maakt is zijn langdurige en constante zuigkracht. Hij kan tot 400 gram stof opzuigen. Hoe vol het reservoir ook zit, de stofzuiger verliest geen kracht, maar behoudt zijn constant vermogen van 1400 Watt.

Extra groot stofreservoir

De vorige editie van deze Hoover stofzuiger had een capaciteit van 1,5 liter, de vernieuwde generatie heeft 2,5 liter opvangcapaciteit in het stofreservoir. Daarnaast bezit de Rush Extra een afwasbare luchtfilter

 

De Hover Extra Rush kost 179 euro.

29/08/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Copper love! Koper voor een warme sfeer in het interieur
Volgende artikel
String furniture, Zweedse design boekenkasten