Bouw & Reno - Huishoudtoestellen

SMEG 500: de perfecte mix tussen Fiat & SMEG

Nog geen Vaderdagscadeau? Misschien brengt dit uniek design voorwerp je wel op ideeën. Maak met de SMEG 500 de droom van elke man waar: een droomauto in huis.

Fiat en Smeg verbazen wederom

Reeds in de jaren 50 sloegen de twee iconen van ‘Made in Italy’ de handen in elkaar. Vandaag verbazen SMEG en Fiat wederom. Het resultaat? Een nieuw ontwerp van de ‘Fiat 500 Design Collection’: de SMEG 500. De perfecte combinatie tussen een huishoudelijk apparaat en een motorkap. Je begrijpt het goed, een Fiat 500 koelkast!

Fiat 500 Design Collection

De Fiat 500 design collection telt reeds heel wat designvoorwerpen: bankstellen, stoelen, tafels en koffiezetten in een 500. Nu wordt het mogelijk om alles koel te houden in de Fiat 500 dankzij de unieke samenwerking met SMEG.

SMEG 500 ontlokt een glimlach

Met dit vernieuwende design ontlokken Fiat en SMEG een glimlach op ieders gezicht. Het bewijs van een perfecte combinatie tussen creativiteit en technologie. De SMEG 500 verbaasd en vernieuwd, het is een écht collectersitem.

“Tre Colori” mag niet ontbreken

Drie keer raden, de koelkast is verkrijgbaar in het groen, wit en rood! Niet toevallig de kleuren van de Italiaanse vlag. Zo bewijzen ze weer hoe trots ze zijn op hun roots.

07/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Matt Damon verkoopt zijn woning voor 20 miljoen dollar
Volgende artikel
Buitenmuur verven: hoe doe je dat?