Bouw & Reno - Huishoudtoestellen

Les filles kookstudio op Batibouw 2012

« Les filles » zijn op Batibouw 2012 ! In de kookstudio « Les filles, plaisirs culinaires », daar is het altijd gezellig en mag je altijd gulzig zijn! Inspirerend Wonen probeerde het concept uit en was meteen verkocht !

« Les filles », het concept

Lekker eten, koken en genieten is dé grote passie van de drie moeders Line, Pascale en Jeanna, die hun krachten bundelden om een plek vol gezelligheid en puur geluk te creëren! Op het programma staan er altijd wel culinaire ontdekkingen en een flinke portie fantasie. Kooklessen voor klein en groot, lunchmaaltijden op kantoor, ‘s middags aanschuiven aan de gastentafel,… « Les filles » charmeren ons door hun goed humeur, hun ideeën en hun aanpak !

« Les filles » serveren originele, gezonde en overheerlijke producten. Hierbij laten ze zich leiden door seizoensproducten. Hun luchmaaltijden en hun kookworkshops variëren naargelang het seizoen en wat er op de markt te vinden is. Inspirerend Wonen probeerde voor jullie de kookles ‘le grand Bluff de l’hiver’ uit en was meteen verkocht ! We deelden inspiratie en creativiteit met sympathieke mensen, leerden lekker koken en bereidden heerlijke gerechtjes in een prachtige keuken… wat wil je nog meer ?

« Les filles » kookstudio op Batibouw 2012

« Les filles » zijn fan van de huishoudtoestellen van het merk Neff. Het trio gebruikt de Neff toestellen al jaren en is nog altijd even tevreden ! De inbouwtoestellen voor de keuken van het merk Neff beantwoorden namelijk volledig aan de waarden van « Les filles » en bewijzen dat het mogelijk is om harmonie met de natuur, comfort, design en technische vooruitgang met elkaar te verbinden. Bezoek « Les filles » op Batibouw 2012. Ze bereiden er heerlijke, originele en gezonde gerechten en delen hun culinaire ervaringen met jullie.

Waar vind je « les filles » in Brussel ?

De kookstudio van « Les filles » is open van maandag tot vrijdag onder de middag en tijdens de kooklessen. Hun kookatelier bevindt zich in de Vanderschickstraat 85 in Sint-Gillis, Brussel. Op deze warme plek staan drie grote houten tafels, een groot kookeiland een een collectie Staub kookpotten (die je aan 10% korting kan aankopen) en drie charmante kokkinnen die jou zullen doen proeven van de geneugten van een gezonde en gezellige keuken.

 

 

08/03/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Bouwplannen ten tijde van economische crisis
Volgende artikel
Water besparen in de badkamer. Expert aan het woord