Bouw & Reno - Huishoudtoestellen

K1 en K2: de minikeukens van Kitchoo

Kitchoo is een Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van badkamers en compacte keukens. Zijn troeven? Kitchoo hecht aandacht aan zowel het design als de functionaliteit. We richten hier de schijnwerpers op de minikeukens K1 en K2…

Kitchoo laat niets aan het toeval over

Sinds 1993 bedenkt en ontwerpt Kitchoo compacte badkamers en ingenieuze minikeukens die je kan personaliseren. Dankzij haar innovatieve modellen heeft de Zwitserse firma heel wat prijzen in de wacht gesleept, waaronder de Reddot Design Award 2011. Kitchoo zorgt ervoor dat een eenvoudig opbergmeubel in een ultra-functionele keuken verandert.

Minikeukens K1 en K2

Het K-gamma is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes en is tegelijkertijd compact en functioneel. Het werkblad bestaat uit natuursteen, er is een inductiekookplaat voorzien, een koelkast-diepvriezer, afwasmachine, afzuigkap met geïntegreerde LED-verlichting, handig vuilbakje, stopcontact,… De minikeukens van Kitchoo bevatten een waaier aan functionaliteiten.

De kitchenette met kookvuur en aanrecht kan je omvormen tot een esthetisch keukenmeubel. Daarmee bespaar je heel wat ruimte. Dit soort minikeukens komen volledig tot hun recht in kleine studio’s en appartementen. Ze zijn gemaakt op basis van een uitgekiend concept en staan meer dan hun mannetje ten opzichte van de kleinere modellen.

Kitchoo gebruikt duurzame materialen

Kitchoo staat bekend voor het gebruik van duurzame materialen en zijn kwaliteitsproducten. Het bedrijf houdt zich bezig met zowel het uitdenken van keukens als de installatie bij klanten.

Minikeuken K1 van Kitchoo

Minikeuken K2 van Kitchoo

20/02/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Meer plezier in het leven met een schommel voor binnen
Volgende artikel
Woonkamer decoratie: maak zelf knusse kussens