Bouw & Reno - Huishoudtoestellen

Droogkuis at home met de SWASH™

Op het werk komen met een onverzorgd hemd of op het feestje verschijnen met een verrimpelde jurk: not done! Gelukkig biedt de SWASH™ soelaas. Droogkuis bij jou thuis, op slechts 10 minuten!

SWASH™, met de s van supersnel!

10 minuten. Meer heeft de SWASH™ – ontworpen door P&G en Whirlpool – niet nodig om je kleding rimpel- en geurvrij te maken én om ze terug de originele pasvorm te geven. De SWASH™ biedt dan ook een antwoord op een probleem waar iedereen meermaals mee te maken krijgt. Het zou niet de eerste keer zijn dat je, tijdens de ochtendrush, snel een hemd of jurkje uit de kast neemt om dan nog te moeten vaststellen dat het verrimpeld is of een beetje muf ruikt.

Terwijl je jezelf wast, je tanden poetst en scheert of je ontbijt naar binnen speelt, doet de SWASH™ je favoriete hemd of die leuke jurk terug herleven. Door behulp van een SWASH™ PODS cup – een beetje vergelijkbaar met de cups voor een Nespresso of Dulce Gusto koffiemachine – worden slechte geuren geëlimineerd en ruiken je kleren alsof ze net uit het wasmachine komen. Vervolgens wordt er warmte verspreid doorheen de SWASH™ machine zodat je kleding terug zijn originele pasvorm krijgt en rimpels verwijderd worden.

Langer genieten van je kledij tegen een lagere prijs

Zo bespaar je niet alleen heel wat tijd – je moet immers niet langer alles te strijken – maar ook heel wat geld. De SWASH™ is ook perfect geschikt om ‘speciale’ en fragiele kleding te behandelen, denk maar aan blazers en speciale jurken, zodat je niet elke keer langs de droogkuis moet.

Kortom: een betere, efficiëntere én besparende manier om je leven een fris en lang leven te geven! En het grootste voordeel? De SWASH™ werd zo ontworpen dat hij perfect in de berging of naast je kledingkast past.

De prijs van een SWASH™ systeem zal ongeveer $499 bedragen en zal (in Amerika) vanaf september verkocht worden. De bijhorende SWASH™ PODS cups zullen in drie geuren beschikbaar zijn – Awaken, Recharge en Unwind – en zullen $6,99 kosten voor 12 cups.

Meer weten? Lees het persbericht van P&G.

17/07/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zelf een schommel maken: de mooiste ‘tree swings’ op een rij
Volgende artikel
Budgetvriendelijk bouwen? Dan is sleutel-op-de-deur het ordewoord