Interieur - Design

De retro keukenrobot

Retrokleurtjes zijn hipper dan hip, ook in de keuken. In een pastel roze, gele, mintgroene of rode retro uitvoering wordt de keukenrobot de ster van het keukenaanrecht!

De retro keukenrobot, de ster van de keuken

Maar de stijlvolle retro keukenrobotten hoeven het niet alleen van hun look te hebben… Hun design vormgeving wordt gecombineerd met de functionaliteit, efficiëntie en kracht van vandaag. De kenwood keukenrobot of kitchenaid keukenmachine handelen in no time de lastigste en meest tijdrovende karweitjes af. Traag brood kneden of snel eiwit kloppen? Zelf roeren hoort voortaan tot het verleden! Vlees malen, pasta maken, blikken openen of groentjes snijden? Deze speciale keukenapparaten klaren de klus voor jou!

De kitchenaid keukenrobot

In 1936 ontwierp Egmont Arens, uitgever van het Creative Arts Magazine en Vanity Fair, de legendarische Kitchenaid keukenrobot, het cultmodel K. Deze keukenmachine is ondertussen niet alleen een museumstuk geworden, meer dan zestig jaar later is het design van Arens nog steeds intact en te koop in de electrowinkel, maar dan wel aangepast aan de normen van nu. Je kan er bovendien nog een hele reeks bijhorende keukenapparaten aankoppelen, zoals een spaghettimaker, mixer, graanmolen of raviolimaker. Een must have voor de keuken!

 

06/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De houten deuren van wijk Zurenborg
Volgende artikel
Bamix staafmixer