Bouw & Reno - Huishoudtoestellen

De perfecte mini koelkast voor jouw mini bar!

We kennen ze vooral van de minibar op hotel, maar ook thuis kan een mini koelkast goed van pas komen! Onder het werkblad van een bureautafel, op kantoor, in een kitchenette of op een studentenkamer, een kleine barkoelkast kan handig zijn!

Mini koelkast voor jouw mini bar

Nu we steeds vaker in de hoogte bouwen, en ons salon zich niet noodzakelijk op dezelfde verdieping als de keuken bevindt, kan een barkoelkast goed van pas komen. Maar ook in een bureau of home office, aan het zwembad of in een wet bar is een mini koelkast precies wat je nodig hebt! Hierin kan je wat flessen met frisdank, blikjes, ijsblokjes of vers fruit opbergen.

Waarop letten?

Net zoals bij een gewone koelkast, kies je best voor een energiezuinig exemplaar, minimum energieklasse A+. De inhoud van de koelkast bepaal je best in functie van de plaats waarover je beschikt. Van een klein exemplaar van 50 liter tot een tafelmodel koelkast van 100 liter met een klein vriesvakje… er is voor ieder wat wils! Merken zoals Zanussi, Liebherr, Beko of Proline hebben al barkoelkasten voor 100 tot 400 euro.

 

28/01/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Landelijke keukens, wonen met rustieke charme
Volgende artikel
Snel je woning verkopen? Gebruik deze tips!