Bouw & Reno - Huishoudtoestellen

Blaas jezelf droog met de Body Dryer

De wondere wereld van technologie brengt ons weer een leuke innovatie. Zeggen we weldra massaal vaarwel tegen onze trouwe handdoek? Als het van de Body Dryer afhangt wel…

De douche uit en op de Body Dryer. 30 seconden later ben je kurkdroog én bacterievrij. Want het zijn net die bacteriën die deze innovatie gelanceerd hebben.

Innovatie in de badkamer dankzij de Body Dryer

Warme, vochtige plekken vormen de ideale broeihaard voor bacteriën. Handdoeken die niet goed drogen, bevatten heel wat bacteriën. Wanneer je jezelf de volgende dag terug met die handdoek afdroogt, breng je de bacteriën over naar je lichaam. En dat kan leiden tot schimmels, ringworm, uitslag en zelfs tot ernstige ontstekingen voor mensen met een verzwakt immuunsysteem.

Een goede verluchting van je badkamer – en bij toevoeging je hele huis – is dus noodzakelijk. De Body Dryer gaat echter nog een stapje verder en elimineert het hele probleem. Handdoeken maar ook het badmatje – wat nog een grotere broeihaard is – verdwijnen dus uit de badkamer en worden vervangen door de Body Dryer.

Droog in 30 seconden!

Al wat je moet doen is na je bad of douche op de Body Dryer te – die er trouwens net als een gewone weegschaal uitziet – gaan staan en 30 seconden wachten tot je droog bent. Hoe warm of koel de lucht is, kan je volledig zelf regelen: ideaal voor de verschillende seizoenen. Bovendien kan de Body Dryer je zelfs vertellen wat je gewicht is. Dit is wel een extra optie.Zeg bacteriën dus voorbij en blaas jezelf weldra droog! Het toestel werd ontwikkeld dankzij crowdfunding en wordt intussen al op verschillende continenten verdeeld en getest. Op 15 mei eindigt de crowdfunding campagne en wordt de Body Dryer overal verkocht. De geschatte prijs zou rond de $250 liggen.

Ga jij er eentje kopen? Meer info vind je op de Body Dryer website.

13/05/2014

Vragen en opmerkingen

BK
Berckenbosch koen

Ziet er prima uit. Ik liep zelf al lang met dergelijk idee rond, maar kon het niet realiseren. Daarom wil ik graag eentje kopen…

  IT
  Iwonen Team

  Hi Koen,
  we vermoeden sterk dat jij niet de enige was met dit idee maar de realisatie blijkt altijd wat moeilijker. Heb je al een Body Dryer besteld? Wij zijn alvast benieuwd naar je ervaringen!

  Veel succes ermee ;-)
  iWonen

   K
   Koen

   Hallo iwonen,
   Is enkele maanden geleden… Maar ik wil nu ff checken op de www. Deze is echter unavailable. Waar kan ik terecht of waar kan ik in België ( of Ndl-Limburg) kennis maken
   Met dit toestel. Graag via email: kberck@telenet.be. Bij voorbaat dank. Koen

    IT
    Iwonen Team

    Beste Koen,

    ik ga je moeten teleurstellen maar alle sites die ik bezoek zijn offline gehaald en op hun Facebookpage zag ik berichten staan dat het om een scam zou gaan.

    Misschien kan je alsnog je idee realiseren, er blijkt alvast voldoende interesse voor te zijn ;-)

    Mvg,
    iWonen

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Kinderkamers vanover de hele wereld – “Where Children Sleep”
Volgende artikel
5 apps die je huishouden organiseren