Bouw & Reno - Home entertainment

Originele eindejaarscadeaus: de coolste gadgets voor de grootste nerds

Met de eindejaarsperiode voor de deur wordt het langzamerhand tijd om na te denken over cadeaus! Zitten er een aantal nerds tussen de mensen aan wie je cadeaus gaat geven? Dan zetten we alvast enkele gadgets op een rijtje waarmee je die nerds gegarandeerd een groot plezier doet!

LAPKA: meet je omgeving

Sensoren en fitnessbandjes die onze beweging en onze gezondheid meten bestaan al langer, maar hoe zit het met sensoren die de gezondheid van je omgeving meten? Dat os precies wat de LAPKA sensoren doen: van de lucht die je inademt tot het eten op je bord, je komt tot in detail te weten hoe gezond of ongezond je omgeving is. De sensoren zijn bijzonder stijlvol en werken met behulp van een app voor je smartphone. Het totale pakketje met 4 sensoren (een die straling meet, een die meet hoe organisch je eten is, een die elektromagnetische velden meet en een die de vochtigheid meet) kost je € 249, maar je je kan je ook beperken tot één of een aantal sensoren.

Flic: slimme, draadloze knop

Het idee achter Flic is even eenvoudig als geniaal: programmeer een eenvoudige knop om dingen te doen waarvoor je anders je smartphone moet bovenhalen. Je wekker op snooze zetten, een foto nemen of meteen een taxi bestellen via een app: met Flic kan het met een druk op de knop, zonder dat je je smartphone moet bovenhalen.

Virtueel toetsenbord

Typen op dat kleine toetsenbord van je smartphone of tablet is ook niet alles. De oplossing? Dit apparaatje dat een virtueel toetsenbord projecteert op eender welke platte ondergrond!

Lamp in kredietkaartvorm

Verdwijnt er bij jou ook zo vaak geld spoorloos in je portefeuille, je handtas of je broekzak? Met deze lamp in kredietkaartvorm is dat verleden tijd! Op het eerste zicht lijkt dit gadget een vreemde bankkaart, maar als je het lampje eruit duwt geeft dat opeens licht. Erg handig om kleingeld of die ene rekening terug te vinden.

Om/One zwevende speaker

Een luidspreker met een strak design die zweeft en die met je smartphone verbindt via Bluetooth, moeten we nog meer zeggen?! Doordat de speaker zweeft, gaat er niets van het geluid verloren door contact met meubels of de vloer.

26/11/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Globaal attest voor verkoop woning in de maak?
Volgende artikel
Welke thermostaat kopen voor minimaal energieverlies?