Interieur - Badkamer

Verslaafd aan Netflix? Hoog tijd voor een badkamertelevisie!

Badkamertelevisie

‘Netflixen’ is niet voor niets een populair werkwoord. Wie de luxe van kwaliteitsseries en -films on demand eenmaal in huis heeft gehaald, kan niet meer zonder. Ben jij ook verslaafd aan jouw ontspannende Netflix-avondjes en wil je voor geen geld ter wereld de ontknoping van het laatste seizoen van Game of Thrones missen? Maak het dan extra gezellig en installeer een badkamertelevisie, zodat je tegelijkertijd van een warm bad en je favoriete serie kunt genieten. Decadent? Het hangt er maar vanaf hoe je het bekijkt …

De ultieme ontspanning

Ontspannen in de badkamerDat de badkamer in deze hectische tijden meer dan ooit een oase van rust moet zijn, daar zijn we met zijn allen van overtuigd. We besteden dan ook veel aandacht aan de inrichting van onze badkamers: van luxueus tot minimalistisch, elk detail moet kloppen. Enkele nieuwigheden waar je misschien nog niet aan dacht:

Maar ook met multimedia creëer je de ultieme luxe binnen de grenzen van jouw (kleine of grote) badkamer. Genieten van je favoriete muziek dankzij draadloze speakers, of een aflevering van de nieuwste Netflix-hitserie bekijken in bad dankzij een badkamertelevisie: entertainment is voortaan altijd en overal beschikbaar. Ook in jouw badkamer!

Waterdichte televisie in je badkamer

Televisietoestellen die specifiek bestemd zijn voor gebruik in de badkamer zijn uiteraard waterdicht en condenswerend. De meeste modellen kun je laten inbouwen in je badkamer, maar er bestaan ook draagbare toestellen die je bijvoorbeeld naast het zwembad of zelfs in de sauna kunt zetten. De een beschouwt het als een decadente investering, de ander ziet zijn badkamertelevisie als de kers op de ontspanningstaart na een drukke werkdag. Aan jou om te kiezen tot welk kamp je wil behoren …

Badkamertelevisie

Advies nodig? Onze specialisten helpen je graag op weg. Kom eens langs in een van de Facq-showrooms en ontdek hoe jouw ideale badkamerinrichting – met of zonder televisie – eruit kan zien!

 

15/07/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
3 praktische tips om afval makkelijker te sorteren
Volgende artikel
Een huis bouwen? Hou rekening met deze kosten