Bouw & Reno - Home entertainment

Bose SoundLink: wireless muziek overal

Wow! De Bose Soundlink speaker is niet alleen handig, maar springt er in de eerste plaats uit met zijn super retro design. Hiermee kan u met uw mobiele telefoon, tablet of een ander Bluetooth-apparaat muziek afspelen via een draadloze verbinding. U hoeft dus niets aan te sluiten of te docken. Het is licht en u kan het overal in huis en daarbuiten neerzetten. Met de oplaadbare lithium-ionaccu kan u zelfs tot acht uur achter elkaar wireless muziek beluisteren. Luistert mooi, oogt mooi!

De Bose Soundlink wireless mobile speaker

In de eerste plaats richt het Bose zich met de speaker op jonge trendgevoelige mensen die veel hun muziek op verschillende plaatsen in huis en daarbuiten willen afspelen. De luidspreker kan men koppelen aan ieder apparaat door de Bluetooth-knop op het bovenpaneel in te drukken en de speaker te selecteren op uw device. Vanaf dan kan het afspelen beginnen. Men kan zes bronnen opslaan in het geheugen en heet een bereik van ongeveer tien meter. De bediening gebeurt niet via een afstandsbediening, maar via het eigen Bluetooth-apparaat.

Wireless muziek met fantastisch geluid

Het Bose systeem blaast u bijna letterlijk omver. Het geluid is onberispelijk. Bose stelt ons op dit gebied niet vaak teleur, en dus ook deze keer niet.

Retro design

De geïntegreerde hoes is uitklapbaar en dient zowel als bescherming als statief. Als je de hoes inklapt, dan schakel je de luidspreker weer uit. U kan kiezen uit een donkergrijze nylon hoes of een donkerbruine lederen hoes (premium). Momenteel zijn er ook hoezen in felle kleurtjes beschikbaar.

20/12/2011

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Vaste rentevoet of variabele rentevoet?
Volgende artikel
Aanrechtbladen & keukenbladen: de nieuwkomers op een rijtje