Bouw & Reno - Home entertainment

Bose lanceert Bose VideoWave II

Twee jaar na de lancering van de Hifi televisie, pakt het Amerikaanse bedrijf Bose uit met een update van het VideoWave-systeem: de Bose VideoWave II.

De lancering van Bose VideoWave II

Bose kondigde begin juli de lancering aan van de “VideoWave II”, de nieuwe generatie van zijn luxueuze Hifi televisie. Via een enkele kabel verbind je het TV-scherm met de mediaconsole met home cinema systeem waarop je tot vijf verschillende HD-bronnen kan aansluiten: DVD, spelconsole, TNT tuner, TV en iPod. Het audiovisueel systeem VideoWave II is de enige HD-televisie die een home cinema én een Bose muzieksysteem integreert.

Bose VideoWave II: hoogstaande technologie

Net zoals zijn voorganger zet de Bose VideoWave II in op sober en discreet design dat zich naadloos integreert in elke interieur.

Het frame van de televisie is echter erg aanwezig aanwezig. De reden? Er zit ledverlichting in het kader verwerkt en zestien luidsprekers, waarvan zes woofers die verbonden zijn met een akoestische golfgeleider. Het geluid wordt dankzij de ADAPTIQ-technologie automatisch aangepast aan de akoestische eigenschappen van de kamer.

Ook al is de TV dik, hij heeft een mediaconsole waarop je het scherm met een enkele kabel kan aansluiten. Deze console heeft een versterker en beheert de verschillende aangesloten bronnen. Het geheel wordt aangestuurd met een nieuwe “ClickPadafstandsbediening, die met slechts enkele knoppen en een touchpad heel makkelijk te bedienen is. Bovendien werkt ze met RF-technologie (Radio Frequency), en niet met infrarood, waardoor je de console in een kast kan verbergen en enkel het scherm zichtbaar is.

De Bose VideoWave II is verkrijgbaar over de ganse wereld. Het 46-inch model kost 5.500 euro, het 55-inch model 6.500 euro.

Bose VideoWave II: puur comfort

Met de Bose technologie en spectaculaire geluidseffecten zullen films gegarandeerd jouw aandacht vasthouden. De muziek biedt een ongelooflijk ruimtegevoel. Geen enkele geluidsinstallatie is vergelijkbaar en de kabels zijn onzichtbaar. Als je een nieuwe HD-TV zoekt, een home cinema systeem of muziekinstallatie, dan gaat er niets boven de Bose VideoWave II!

07/08/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Het woonkrediet inbrengen in de belastingen?
Volgende artikel
Haal de natuur in huis met Ege Carpets!