Bouw & Reno - Home entertainment

Bij een echt home cinema systeem hoort een beamer!

Home cinema’s zijn erg in trek tegenwoordig. Bij een echt home cinema systeem hoort ook een surround geluidsysteem en een projectiescherm, net zoals in de echte bioskoopzalen. Geniet voortaan van multimedia op een groot scherm met een beamer!

Inspirerend Wonen overloopt enkele mogelijkheden, in alle prijsklassen…

Picoprojector voor home cinema systeem – 299 euro

Acer ontwikkelde de C112, een draagbare pico projector met een accu die tot twee uur autonoom kan werken. Je hoeft deze beamer niet op de laptop aan te sluiten, een USB volstaat om van multimedia op een groot scherm te genieten! De projector is licht en klein, maar zorgt wel voor een schermgrootte van 15 tot 254cm. Door de combinatie van DLP-technologie met ledlamp technologie is de beeldkwaliteit ook optimaal. Projector kopen? Ook voor weinig geld heb je al een home cinema systeem!

Projector voor korte afstand – 1349 euro

Maar Acer heeft nog meer technologische hoogstandjes in haar gamma beamers opgenomen! Zo is er de U5200, een projector die al vanop 13cm kan projecteren. Deze home cinema projector speelt allerlei verschillende bronnen af: draadloos of niet, high-definition apparaten, USB-stick… allemaal mogelijk!

3D projector – 3499 euro

Sharp projectors verwent menig cinefiel of gamer met 3D beelden! Energiezuinig, geluidloos, een projectielamp met een lange levensduur, twee HDMI-ingangen en een contrastratio van 40.000 op 1: de XV-Z17000 is een top toestel voor een top home cinema in 3D!

23/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Lenen voor een huis? Kies het woonkrediet dat bij jou past!
Volgende artikel
Ga voor een drink met originele onderleggers!