Bouw & Reno - Airco & koeling

Airconditioning thuis: het airco vloermodel

Hou u vast voor de nieuwe generatie airconditioning! De nieuwe airco toestellen blinken niet alleen uit door hun strak eigentijds design, het airco vloermodel wordt ook rechtstreeks op de vloer gemonteerd of laag aan de wand geplaatst. Sommige modellen beschikken zelfs over een inbouw unit.

Airco installeren: de voordelen van een airco vloermodel

Het airco vloermodel heeft een eigentijds design, is fluisterstil en energiezuinig en zorgt voor een aangenaam klimaat in de woonkamer, keuken of slaapkamer, het hele jaar door, dag en nacht. Sommige airconditioning vloermodellen zullen uw woonruimte enkel koelen, anderen zullen koelen én verwarmen d.m.v. een warmtepomp. Bij airco verwarming garandeert een constante brede luchtstroom dat uw hele woonruimte de gewenste temperatuur bereikt. Zo geniet u het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat. Op natte herfstachtige dagen kunt u de luchtvochtigheid ook instellen door middel van een aparte ontvochtigheidsfuntie. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen via een infrarood afstandsbediening.

De voordelen samengevat

  • Slechts een systeem nodig voor koelen en verwarmen
  • Geschikt voor hoofdverwarming
  • Goede oplossing voor ruimtes zonder verlaagd plafond
  • Energiezuinige werking (rendement ca. 300%)
  • Geen vertraging door directe luchtverwarming
  • Fluisterstille werking
  • Bediening mogelijk via centrale regeling of afstandsbediening

Airco vloermodel = strak design

Door het compacte en slanke ontwerp neemt deze speciale airco installatie een minimum aan ruimte in beslag. Het airco vloermodel kan zowel laag aan de wand als op de vloer geïnstalleerd worden. Hierdoor is dit toestel geschikt voor grotere ruimtes waar geen plafond voor handen is. Bovendien kan u uw airco vloermodel geheel of gedeeltelijk inbouwen, zonder capaciteitsverlies. Bent u ook benieuwd naar de werking van airco?

 

10/01/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Wat u moet weten over de condensatieketel
Volgende artikel
Pas op voor sluipverbruik!