Veranda om mee te pronken: denk aan een atypische raamverdeling

stalen veranda van ADR construct

Al voor de 15e keer zet inspiratieguru ADR Construct zijn veranda’s in de kijker op Batibouw. In de stand, die wel 72 vierkante meter groot is, tonen de medewerkers waar ADR Construct voor staat. Hoe? Door je een out of the box veranda te tonen natuurlijk!

Meer dan alleen houten en aluminium uitstraling

Een klassieke veranda kennen we allemaal: traditionele raampartijen, profielen van hout of aluminium, een echt verlengde van de woning. Daarvoor kun je uiteraard ook bij ADR Construct aankloppen. Maar op Batibouw laten de medewerkers liever iets nieuws zien. Daarom tonen ze jou een veranda met steel look. Hoewel de profielen uit geïsoleerd aluminium bestaan, lijken het stalen profielen te zijn. Een stalen uitstraling dus, maar wel met de isolatievoordelen van aluminium!

Batibouw stand
De Batibouwstand 2019 van ADR Construct. Benieuwd naar hoe die er dit jaar uitziet? Neem er dan zeker een kijkje in hal 8!

Atypische raamverdeling

Naast de profielen met steel look laat de veranda nog een andere vernieuwing zien: een atypische raamverdeling. ADR dacht daarbij erg out of the box. Lange smalle ramen, grote vierkanten glazen, bijzondere combinaties … Bij deze veranda zijn er oneindig veel mogelijkheden: mogelijkheden die ADR Construct je maar al te graag laat zien.

Het hele jaar door eerlijke prijzen

Aan specifieke Batibouwpromo’s doet ADR Construct niet mee, en dat om een heel goede reden: de bezoekers mogen niet onder druk staan om een veranda te kiezen. Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat je als gevolg van een promotie een veranda kiest die je anders eigenlijk niet zou kiezen!

Stalen veranda in witte gevel
ADR Construct laat je op Batibouw graag alle mogelijkheden zien.

Daarom zorgt ADR Construct het hele jaar door voor een correcte prijszetting. Zo genieten álle klanten van een eerlijke prijsofferte, en niet alleen de snelle beslissers. Bovendien is bij ADR Construct een veranda kiezen meer dan gewoon naar het prijskaartje kijken: het is het totaalplaatje dat telt. De correcte service, de persoonlijke aanpak en de vakkundige plaatsing zijn volgens ADR Construct minstens even belangrijk dan de kosten.

Bezoek ADR Construct op Batibouw 2020

Benieuwd naar de unieke veranda die ADR Construct op Batibouw heeft staan? Of ben je nieuwsgierig naar de andere stijlen die ADR te bieden heeft? Dan vind je het bedrijf dit jaar in hal 8. Zien we je daar?

Batibouwstand 2019 ADR
Ben jij even benieuwd als ons naar de Batibouwstand van ADR Construct?
21/11/2019
Batibouw grondplan 2020

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?