Stalen deuren zonder duur maatwerk? Ontdek Steelit® op Batibouw!

Batibouw stand exposant steelit

Wil jij wel een prachtige stalen binnendeur, maar is je budget te klein voor maatwerk? Dan ontdek je tijdens Batibouw 2020 de ideale oplossing: de Steelit®-binnendeuren! Die passen in elke standaardafmeting en zijn dus ideaal voor elke woning. Ontdek in dit artikel niet alleen de voordelen van zo’n Steelit®-deur, maar ook de uitzonderlijke Batibouw promoties!

Strakke afwerking: geen lelijke kozijnen

Ben jij niet zo’n fan van dikke kozijnen of heb je graag een strakke afwerking? Dan is een Steelit®-deur zeker iets voor jou: dankzij het doordachte montagesysteem zijn er geen zichtbare kozijnen nodig. Bovendien hoeft er ook niet in het pleister te worden geboord. Geen risico op gebarsten muren, dus! Je interieur krijgt zo een strakke afwerking zonder lelijk bevestigingsmechanisme of opvallende schroeven.

stalen deuren Steelit
Een strakke afwerking zonder lelijke kozijnen: check!

Onderhoudsvriendelijk: kan tegen vuil en stoten

Je herkent het ongetwijfeld wel: je kinderen komen met vuile vingers aan de kozijnen, je tikt met je ring een kras in de profielen, je botst met je boodschappentas tegen de deur … Je binnendeuren hebben soms heel wat te verduren! Gelukkig zijn die van Steelit® erg onderhoudsvriendelijk: dankzij de structuurlak waarmee de profielen bekleed zijn, kunnen de deuren tegen een stootje. Jij én je kinderen lopen dus zorgeloos rond in huis ;-).

close-up stalen deur
Dankzij de poederlak kan jouw Steelit®-deur tegen een stootje (en vuile vingers ;-)).

Batibouwspecial: extra veel exclusieve nieuwigheden & kortingen

Tot slot geniet je ook nog eens van een specifieke Batibouwpromo: Steelit® geeft tijdens Batibouw wel 10% korting op alle bestellingen. Twijfel je nog voor welke deur je precies gaat kiezen? Geen zorgen: ook de week na Batibouw krijg je bij je Steelit®-dealer nog 10% korting. Een extra lange actie, speciaal voor jou!

Steelit® kondigde al aan dat er veel exclusieve nieuwigheden te zien zullen zijn op hun Batibouwstand. Even benieuwd als ons? Breng ze dan zeker een bezoekje in hal 6! Met wat geluk doe je dat zelfs helemaal gratis. Steelit® geeft namelijk gratis inkomkaarten weg! Vul snel je gegevens in en wie weet ben jij wel een van de gelukkigen die een vrijkaart ontvangt.

batibouw exposant stand
Bezoek Steelit® in hal 6 ontdek hoe een Steelit®-binnendeur jouw woning heel wat meer cachet geeft.
21/11/2019
Batibouw grondplan 2020

Win tickets via STEELIT®

Laat je gegevens achter en maak kans op jouw gratis ticket voor Batibouw 2020!

Opgelet! Je kan geen tickets meer winnnen. Je kan je hier onder nog wel inschrijven op onze nieuwsbrief!

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?