Eenvoudiger leven dankzij de Quookerkraan: ontdek ze op Batibouw

messing quooker kraan

Waarom Quooker Belgium al meer dan tien jaar een vaste waarde is op Batibouw? Dankzij zijn innoverende kraan, waaruit in minder dan een seconde niet alleen koud en warm, maar ook kokend, gekoeld en gefilterd plat & bruisend water vloeit. En het beste van al: de kranen zien er nog eens goed uit ook. Ontdek zelf het lekkere drinkwater, de prachtige kranen en hoe het allemaal werkt op Batibouw 2020.

Sneller en gemakkelijker door het dagelijkse leven

Je herkent het wel: na een drukke werkdag heb jij écht geen zin om veel tijd achter je potten en pannen te staan. Zeker wachten tot het water voor je pasta of aardappelen kookt, kan ellendig lang duren. En van die tijd- én energieverspilling wil jij natuurlijk zo snel mogelijk af!

classic fusion round quooker
In een handomdraai kokend water? Ga dan voor een Quooker-kraan!

En net daarvoor is Quooker ontstaan: het dagelijkse leven een pak eenvoudiger maken. Uit een Quookerkraan vloeit dan ook niet alleen koud water, maar ook warm en zelfs kokend water komt er in minder dan een seconde uit! Onveilig? Natuurlijk niet: dankzij het beveiligingsmechanisme hoef jij je geen zorgen te maken over ongelukken.

Het mooiste deel van de keuken

Quookerkranen zijn trouwens meer dan alleen een nuttige functie in huis. Ook esthetisch zijn de kranen een echte meerwaarde! Dat bewijst Quooker op Batibouw met zijn messingassortiment: een collectie gepatineerde messing kranen met een unieke look.

ronde quookerkraan messing
De messingkranen zorgen voor die extra touch in de keuken.

We zeggen “uniek”, want geen twee kranen zijn dezelfde. Hoe dat komt? Messingkranen hebben een prachtige verouderde look en verkleuren bij aanraking. Niet moeilijk dat messing een van dé nieuwste interieurtrends is. Pak jij binnenkort ook uit met een luxueuze Quooker die niemand anders heeft?

totaalbeeld quookerkraan in keuken
Een rechthoekige of een ronde kraan? Ook dat kies je helemaal zelf! Ontdek het op Batibouw 2020!

Kijk, ontdek én proef op Batibouw 2020

Ga dus zeker eens langs bij Quooker Belgium op stand 11/115 en bewonder de messingkranen in het echt. Je ontdekt meteen ook hoe er op een veilige manier meteen kokend water uit de kraan stroomt, zodat jij nooit meer hoeft te wachten tot je thee klaar is. En tot slot: proef zeker hun lekkere, gefilterde drinkwater dat uit de kraan komt! Dorst, iemand? ;-)

16/12/2019
Batibouw grondplan 2020

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?