Stijlvolle renovatie van rijwoning in Sint-Amandsberg

Stijlvol … dat is het codewoord van deze verbouwing in Sint-Amandsberg door Architectenburo Eeckman. De geslaagde make-over begint buiten: daar werd de tuin omgetoverd tot een oase van rust binnen de stadsmuren mét minivijver en lounge area! De achtergevel kreeg een nieuw jasje dankzij de elegante houten gevelbekleding. Maar ook binnen onderging het pand een ware metamorfose. De meest ingrijpende verandering? Vanuit de vide kijk je uit nu over de open, moderne keuken met aangrenzende eetkamer!

Beeldmateriaal door ©Architectenburo Eeckman & Partners

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? De vakman achter dit project zal ze met plezier voor u beantwoorden. Een vraag over een specifieke foto? Klik op de foto en stel daar een gerichte vraag.

Vragen over dit project?

Partner worden?

Ben je een professional en wil je ook één van je projecten in de spotlight zetten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Contacteer ons