Een beperkte oppervlakte en toch een zee aan ruimte

Zorg voor een ruimtelijk gevoel in dit appartement aan de zeedijk: dat was de opdracht van Ameno Styling! De klassieke opstelling van tafel met stoelen werd vervangen door een rechthoekige tafel en bank met kussens. Zo werd er meer ruimte vrijgemaakt voor gezellig tafelen met kinderen en kleinkinderen. Leuk detail: de bank fungeert tevens als extra opbergruimte. Ook de zithoek biedt plaats voor een groot gezelschap door de extra krukjes en de op maat gemaakte kussens die de verwarming sieren. Tot slot heeft ook de spiegel boven de zetel een verruimend effect. Met subliem zeezicht natuurlijk!

Beeldmateriaal door ©Ameno Styling

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? De vakman achter dit project zal ze met plezier voor u beantwoorden. Een vraag over een specifieke foto? Klik op de foto en stel daar een gerichte vraag.

Vragen over dit project?

Partner worden?

Ben je een professional en wil je ook één van je projecten in de spotlight zetten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Contacteer ons