Woonadvies.

X²O: badkamerspecialist op BATIBOUW 2013

Plan je een bezoek aan BATIBOUW 2013 en ben je toe aan een nieuwe badkamer? Ga dan eens langs op de stand van X²O. X²O is namelijk een Belgische badkamerspecialist met gepersonaliseerde badkamers voor ieder budget! Dit jaar hebben ze heel wat te bieden op BATIBOUW 2013!

Deze editie van BATIBOUW pakt badkamerspecialist X²O uit met een aparte stand voor badkamermeubelmerk Balmani. Op deze manier kunnen bezoekers optimaal genieten van de nieuwste meubelcollecties. Maar ook de X²O-stand biedt heel wat moois en is dus zeker een bezoek waard! Publiekstrekker? De badkamermeubelen met Apple Shape design.

X²O stelt voor: het Apple Shape design

Het merk Apple en hun bijhorende producten hebben de wereld veroverd dankzij hun knappe design en hun hoge gebruiksvriendelijkheid. Dit heeft tot een nieuw design geleid, namelijk het Apple Shape design.

Het Apple Shape design komt terug in verschillende collecties bij X²O. Zo pakken de collecties Zazou curvato & DaVinci curvato uit met badkamermeubelen met afgeronde hoeken & vloeiende lijnen. Wat betreft de douchebakken is het vooral het Soulmodel dat sterkt opvalt met z’n sober ontwerp in composietmarmer of 100% graniet.

Een gepersonaliseerde badkamer, verzorgd tot in de puntjes!

Een gepersonaliseerde badkamer, verzorgd tot in de puntjes!

X²O haalt de badjassen boven voor BATIBOUW!

Op donderdag 28 februari trekken alle X²O-medewerkers hun mooiste badjas aan. Dat doen ze om salonbezoekers op een bruisende manier informatie en advies te bieden. X²O is dan ook van mening dat badkamerplezier centraal moet staan. Niet enkel voor de klant, maar ook voor alle X²O-medewerkers.

De badjassenactie is niet alleen een ludieke manier om de bedrijfscultuur te tonen op de beursvloer maar staat ook in het teken van de sterke groei van X²O. Een sterke groei brengt ook een groter team met zich mee en met deze ludieke actie hopen ze dan toffe nieuwe collega’s aan te trekken.

Je kan alle medewerkers in badjas ontmoeten op de nocturne tussen 17u en 23u op de X²O stand in Paleis 7, stand 7107.

BATIBOUW 2013 openingsuren & praktische info

  • Data & openingsuren: BATIBOUW start op donderdag 21 februari en duurt tot en met zondag 3 maart 2013. De eerste twee dagen zijn de ‘professionele dagen’ en zijn voorbehouden voor professionele bezoekers. Alle andere dagen zijn gericht op particulieren. BATIBOUW is open van 10u tot 18u30.
  • Waar & hoe bereiken: BATIBOUW gaat door in Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel. BATIBOUW is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf de Brusselse ring. Maar is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
  • Tickets: Een dagticket kost €12. De BATIBOUWcatalogus is verkrijgbaar voor €2.5. Als je je ticket online bestelt ontvang je €1 korting

 

22/02/2013

Vragen en opmerkingen

VF
vandervale francis

graag had ik graag twee vrijkaarten voor batibouw willen woning renoveren en nieuwe verwarmingsketel dank u

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Electree, een bonsai op zonne-energie
Volgende artikel
Badkamermeubelen – trends & nieuwkomers BATIBOUW 2013