Woonadvies.

Wren House: een duurzame design woning met een verbluffend dakterras

Wren House is een woonproject ontworpen door Chris Pardo Design. Je kan deze ecologische design woning bewonderen in Missoula, Montana. Nemen we samen een kijkje in deze verbluffende woning?

Design woning met oog op duurzaamheid

Deze design woning werd gebouwd met duurzaamheid in het achterhoofd. De eigenaren van deze woning hebben namelijk enorm véél respect voor het milieu. Door de verschillende unieke duurzame eigenschappen van de woning, is er zeer weinig verwarming vereist in deze design woning. Het huis is namelijk uitgerust met twee zonnepanelen, een zonneboiler, aardwarmte, aangepaste LED-verlichting en Optiwin high performance ramen.

Verbluffend dakterras

Het huis is gemaakt uit diverse materialen met verschillende structuren. Dat maakt deze design woning enorm uniek. De woning bestaat uit twee verdiepingen en een imposant dakterras. Hier kunnen de bewoners heerlijk genieten van een spectaculair uitzicht op de omliggende heuvels. Dit dakterras is misschien wel de grootste troef van deze woning.

Zonlicht & warmte

De straatgevel van de woning ziet er een beetje stijf uit en geeft je het gevoel dat het interieur nauwelijks verlicht is. In werkelijkheid is het gewoon een goede manier om het gevoel van privacy te versterken. Bovendien spelen licht en warmte een zeer belangrijke rol in het ontwerp van het huis. Het zonlicht komt zachtjes binnen door de vloer-tot-plafond ramen die gericht zijn op de binnenplaats.

Neem ook een kijkje in het interieur:

20/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een retro brievenbusklep, authentiek in zijn soort
Volgende artikel
Wat is de ideale temperatuur in huis?