Actua

Wordt jouw huis weldra het nieuwe Familie decor op VTM?

Reeds 21 jaar is Vlaanderen in de ban van de avonturen van de familie Van Den Bossche. Daarmee is ‘Familie’ ook de langst lopende Belgische soapserie. Productiehuis Studio A gaat op zoek naar een woning voor Dirk Cockelaere en riep de hulp in van Inspirerend Wonen… Misschien wordt jouw woning wel de nieuwe thuis van Dirk?

Op zoek naar een thuis voor Dirk Cockelaere…

Studio A en Inspirerend Wonen gaan samen op zoek naar een thuis voor Dirk Cockelaere (acteur Hans De Munter), het populaire en grappige personage uit Familie.

Dirk evolueerde door de jaren heen van muzikant-bohémien tot IT-specialist en zakenman, maar zijn zin voor avontuur en zijn out of the box denken raakte hij niet kwijt. Hoe ziet de woning van Dirk eruit?

  • Het huis van Dirk hoeft niet clean en afgelikt te zijn, in de woning van Dirk wordt duidelijk geleefd.
  • De thuis van Dirk heeft net dat ietsje meer en mag gerust een tikkeltje excentriek zijn: het is een loft, een design woning, een stijlvol oud pand, een herenhuis, een woonboot, een oud station, een voormalige watertoren, een schoolgebouw of… Inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje in de design woning van Dirk T. uit Deurne.
  • De woning ligt de ruime regio Antwerpen – Lier- Mechelen – Brussel –Leuven.

Jouw woning wordt de nieuwe thuis van Dirk Cockelaere, wat krijg je ervoor in de plaats?

  • Jouw woning krijgt de eeuwige roem en wordt vereeuwigd op het witte doek.
  • Wie zijn woning ter beschikking stelt van de filmploeg, krijgt hiervoor een financiële vergoeding.
  • Er zijn vijftien draaidagen gepland en de opnames starten half oktober. Een dag per maand zal een filmploeg jouw woning inpalmen voor opnames voor Familie.

 

Hoe deelnemen?

Stuur uiterlijk op vrijdag 5 oktober enkele foto’s en korte beschrijving van jouw woning naar info@inspirerend-wonen.be met vermelding ‘een thuis voor Dirk Cockaert’. De leukste woning wordt bekroond met een hoofdrol in Vlaanderens populairste soap en een interview op iWonen! Waag je kans!

17/09/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Studentenkamer inrichten in zes stappen
Volgende artikel
Wonen in een vuurtoren