Woonadvies.

Win tickets voor Wonen 2015 – De bouw- en interieurbeurs

20.000m², 250 exposanten en tientallen producten, innovaties en materialen. Dat is Wonen 2015 in een notendop. De bouw- en interieurbeurs, die traditioneel doorgaat in de Nekkerhallen te Mechelen, gaat dit jaar door van 24 januari tot en met 1 februari. Wij geven gratis tickets weg en bezorgen je zo een dosis inspiratie voor het komende jaar!

Op Wonen 2015 kom je alles te weten over bouwen en renoveren, doe-het-zelf, de inrichting van je interieur en tuin, lifestyle én wellness. Het walhalla van de kandidaat-bouwer en liefhebber van het interieur? Als je het ons vraagt wel!

Bouwen aan en voor een energiezuinige toekomst

Bouwen moet toekomstgericht zijn. Jouw woning vandaag, zal binnen 20 of zelfs al binnen 10 of 5 jaar grondig veranderen. Denk maar aan de verstrengde energienormen en de toenemende energieprijzen. Onze woning verwarmen bijvoorbeeld, wordt de komende jaren een stuk duurder. Investeren in energiezuinige oplossingen en isolatie is daarom een must. Er zijn echter heel wat aspecten waarmee je rekening moet houden en zo is het ook niet altijd even duidelijk hoeveel besparingen een bepaalde investering zal opleveren.

Daarom kan je op Wonen 2015 terecht op de Energiedagen. Op 24, 27, 30 en 31 januari kan je in de bouwershoek op de beurs terecht voor ‘energieke info’. Je kan er gratis lezingen bijwonen rond energiebesparende investeringen waarna je extra informatie kan inwinnen bij diverse aannemers en verdelers. Bovendien kan je als inwoner van de provincie Antwerpen een gratis Quickscan laten uitvoeren door Kamp C. Een Quickscan is een screening van je (ver)bouwplannen waarbij gekeken gelet wordt op de belangrijkste principes van duurzaam bouwen en wonen.

Tot slot organiseert Eandis de Bouwfit-dagen op 24 en 31 januarigratis voor Mechelaars, €40 per persoon voor niet-Mechelaars. Eandis en architectenvereniging NAV sloegen de handen in elkaar om een tweedaagse cursus te ontwikkelen waarmee je alle kennis meekrijgt die je nodig hebt om duurzaam en energiezuinig te bouwen of te verbouwen. Zowat alle aspecten van bouwen of verbouwen komen aan bod en worden uitgelegd in duidelijke mensentaal. Voorkennis is dus niet vereist en je krijgt voldoende voorbeelden alsook de nodige informatie over de voor- en nadelen van bouwmaterialen en -technieken.

Meer info over de Energiedagen vind je hier. Registeren is noodzakelijk voor zowel de Quickscans als de Bouwfit-dagen van Eandis. Registreren kan via de Wonen 2015 website. Bovendien kan je meteen na de infosessies ook een goedkope FRGE-lening afsluiten aan 2% JKP. Hiervoor moet je wel aan enkele voorwaarden voldoen:

Win gratis tickets voor Wonen 2015

Ga je weldra (ver)bouwen of is je interieur of tuin dringend toe aan een restyling? Dan is een bezoekje aan Wonen 2015 een must! iWonen helpt je daarom op weg en biedt gratis tickets aan voor Wonen 2015.

Kans maken op een ticket? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij laten je weten of je een ticket gewonnen hebt!

08/01/2015

Vragen en opmerkingen

JV
Johan Verschueren

Thanks!

FM
fons moyson

interesse in veranda/radiatoren

  C
  Carly

  More posts of this quilaty. Not the usual c***, please

  BK
  biete kredit gebraucht

  No to je přece NORMÁLNÍ, vydávat cizí texty za svý.Pro některý lidi je to normální; a taky pro jednu slepíčku, která zrovna pobíhá po dvorku a místo zobání kdáká a kdáká. Proč?Protože je POTREFENÁ.

L
legein

x

HS
hans saelens

flatscreen aquarium

DF
de frenne

2 gratis tickets zouden super zijn!
Bedankt!!

AC
Ann Coppens

interesse in verwarmingsketels
isolatie

J
Joeri

Juist een huisje gekocht en er is nog wat werk aan .

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De design deurklink uit de Bauhaus-periode herleeft
Volgende artikel
Een moestuin aanleggen in de woonkamer? Kinderspel met Niwa!