Woonadvies.

Win een infraroodstoel dankzij Wonen2014!

Wonen2014 is de interieurbeurs bij uitstek om alle nieuwigheden op vlak van wonen & interieur te ontdekken. Met meer dan 250 exposanten ontdek je er alles voor jouw huis en interieur in 2014. En nu kan je voor het eerst ook deelnemen aan de heuse fotowedstrijd.

Fotowedstrijd “Jij en je interieur”

De fotowedstrijd  met als thema “Jij en je interieur” daagt je uit om een originele foto van jezelf (of iemand anders) te nemen in een leuk, origineel, charmant, … stukje van jouw interieur. De jury, die bestaat uit interieurarchitecten & fotografen, zal de 5 mooiste en/of meest creatieve inzendingen kiezen. Deze 5 winnaars maken kans op mooie prijzen:

  • De hoofdprijs is een Infralux Lounger, de eerste infraroodstoel op de Belgische markt (waarde €1.195)
  • De tweede prijs is een waardebon van €250, te besteden bij één van de exposanten
  • De derde t.e.m. de vijfde prijs wint een volledig diner (van aperitief tot en met de koffie) voor 2 personen in ons beursrestaurant ‘Bistro’.

Deelnemen kan nog tot 20 januari 2014 en de foto’s moeten ingezonden worden via fotowedstrijd@wonen.eu. Houd er rekening mee dat de bestandsgrootte maximaal 5MB mag zijn en vermeld uiteraard ook je (adres)gegevens.

Het wedstrijdreglement kan je raadplegen op de Wonen2014 website.

Like de Wonen2014 Facebookpage om op de hoogte te blijven van al het beursnieuws en om de inzendingen van de fotowedstrijd te ontdekken.

 

07/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zelf een design klok maken uit beton
Volgende artikel
Winterse interieurtrends voor 2014!