Actua

Villa Jean-Luc Dehaene staat te koop!

De villa van onze voormalige premier Jean-Luc Dehaene staat te koop! De woning zou naar verluidt te groot zijn geworden voor Jean-Luc Dehaene en zijn vrouw Celie, die hun optrekje in Koningslo binnenkort omruilen voor een appartement in een nieuwbouwcomplex langs het kanaal van Vilvoorde.

Binnenkijken bij Jean-Luc Dehaene

Altijd al benieuwd geweest hoe de premier van België woont? Nu krijgen we de kans om even binnen te gluren in deze lichte villa. De woning is royaal 300 vierkante meter groot, telt ondermeer vier slaapkamers, een ruime woonkamer met open haard, een keuken en een groot bureau met terras.

De troeven van villa Dehaene

Op de immosite Logic-Immo wordt villa Dehaene omschreven als een “stijlvolle moderne villa waar u in de prachtig aangelegde tuin kan wegdromen aan het verwarmd zwembad“. Zoals je kan zien op de foto’s is het landhuis inderdaad omgeven door een grote tuin met zwembad. Bovendien blinkt de woning uit door haar uitstekende ligging. Koningslo bevindt zich namelijk in de buurt van heel wat invalswegen en op een boogscheut van onze hoofdstad.

 

Voor 750.000 euro is deze woning van jou!

12/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Leuke gadgets voor de keuken!
Volgende artikel
Porseleinen servies voor mensen met lange tanden