Woonadvies.

Tuinbeurs ‘Bloem en Tuin 2014’: maak van je tuin een paradijs!

Van 18 juli tot en met 27 juli vindt in Nuenen (bij Eindhoven) de 21ste editie van de tuinbeurs ‘Bloem en Tuin’ plaats. Via een wandeling door het bos langs schitterende wandelpaden, kom je voorbij de nieuwste tuintrends, exotische bloemen en planten, fantastische tuinontwerpen, kunst en design, en verschillende workshops. Ideaal als je tijdens een zonnige zomerdag in juli wilt genieten van een gezellig dagje uit!

Alles voor outdoor inrichting

‘Bloem en Tuin 2014’ heeft alles om je te inspireren voor je outdoor inrichting. Zo zijn er diverse modeltuinen en vijvers opgesteld om ideeën op te doen voor je eigen tuin. Ook voor advies over je tuin kan je hier terecht.

Daarnaast vind je op deze tuinbeurs diverse internationale kwekers die er hun bloemen en planten presenteren. Je komt er alles te weten over typische tuinplanten zoals buxussen, lavendels, hosta’s, siergrassen, rozen, hortensia’s, etc. Ook als je groene vingers hebt en zelf graag groenten, fruit of kruiden kweekt, kan je bij ‘Bloem en Tuin’ terecht voor heel wat interessante tips en tricks.

Ten slotte wordt er dieper ingegaan op de inrichting van je tuin. Met kacheltjes, loungesets en moderne tuindecoraties worden verschillende modeltuinen omgetoverd tot echte paradijzen!

Praktisch

Zin om ‘Bloem en Tuin 2014’ te bezoeken, dan moet je het volgende weten:

  • Bloem en Tuin 2014 is open tussen 18 juli en 27 juli 2014, elke dag van 10u tot 18u.
  • Tickets kan je kopen via de ticketpagina van Bloem en Tuin 2014. Een ticket kost €12, kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen. Je kan ook een VIP ticket (€13) kopen met het Bloem & Tuin pakket en gratis toegang krijgen op een dag naar keuze.
  • Adres: Schoutse Vennen 15, 5674 TK Nuenen. Rijd je met navigatiesysteem, geef dan ‘Nuenen’ in als bestemming. Zodra je Nuenen binnenkomt, volg je de borden richting ‘Bloem en Tuin 2014’.
17/07/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Vive le Vélo! Decoratie à la Tour de France
Volgende artikel
Zelf een schommel maken: de mooiste ‘tree swings’ op een rij