Woonadvies.

Terrasverwarmers installeren, voor maximaal zomergenot!

Geniet maximaal van de zomer met terrasverwarmers op gas! Wij geven je enkele tips en de voordelen van terrasverwarmers op gas. 

Terrasjes doen

Terrasjes doen zit ingebakken in de Belgische cultuur. Of het nu aan een cafeetje is of gewoon gezellig thuis… winter of zomer, het maakt niet uit… als er een streepje zon aan de hemel verschijnt, dan zit de Belg op een terras, en liefst nog met een frisse pint in de hand! En wie houdt er niet van een barbecue op het terras? Helaas, helaas, onder de winterzon kan het flink bevriezen zijn, de lentezon doet ons soms nog rillen van de koude en ook zomeravonden kunnen soms erg fris zijn. Om daar iets aan te doen, is er gelukkig een speciale vorm van buitenverwarmingterrasverwarming!

Ga voor een terrasheater of een infrarood terrasverwarmer

Laat je niet meer door de koude naar binnen jagen! Met een terrasheater met infraroodstralen of vlammetjes zal je genieten van het heerlijke buitengevoel, zelfs tijdens koele avonden of barre vriestemperaturen. Laat je dus niet ontmoedigen door het onstabiele Belgische klimaat en geniet van lange avonden op het terras met terrasverwarming!

Terrasverwarmers op gas

Kies je voor terrasverwarming op propaangas, dan kies je voor een milieuvriendelijke manier van verwarmen en hoef je geen stopcontact in de buurt te hebben om jouw verwarmingstoestel op aan te sluiten. Jouw terrasverwarmer op gas is dus makkelijk verplaatsbaar en je gaat verantwoord om met energie.

Primagazbiedt verschillende modellen van terrasverwarmers op gas aan, allemaal veilig, comfortabel en eenvoudig in gebruik. Zo is er het basismodel, de PrimaSunny Classic (189 euro). De Ambiance Flame (449 euro) brengt vlammetjes op jouw terras. De Cosy Profi Inox (269 euro) is een zuinig apparaat dat tot 30% minder gas verbruikt. Ook de Cosy White (179 euro) is een zuinig gastoestel, dat bovendien stijlvol wit gelakt is. De Primaeva verwarmingsparasol (249 euro) is een makkelijk verplaatsbaar toestel met een brede stralingswarmte. En de Sunwood Outdoor (386,75 euro) is misschien wel de meest sfeervolle manier van terrasverwarming. Al deze terrasverwarmers werken op gasflessen van 10,5 kg. De verwarmde oppervlakte varieert van 7 tot meer dan 20 vierkante meter.

 

06/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Zal aardgas duurder worden? Energieprijzen vergelijken in 2012!
Volgende artikel
De weldaad van een stoomdouche