Woonadvies.

Stockverkoop bij Lambrechts op zaterdag 15 december

Kan je badkamer wat opfrissing gebruiken? Wil je een hangend toilet installeren? Ben je gek op een Italiaanse douche? Heb je een nieuwe radiator nodig? Kom dan op 15 december naar Lambrechts in Genk en sla je slag tijdens de grote stockverkoop.

Lambrechts: focus op kwaliteit

Sinds meer dan 65 jaar biedt het familiebedrijf Lambrechts kwaliteitsvolle producten op het gebied van ‘water’ en ‘warmte’. Maar baden en verwarmingsoplossingen zijn niet de enige speerpunten van het huis. Verre van zelfs. Welzijn, comfort, innovatie, energiebesparing en efficiëntie maken integraal deel uit van de bedrijfsvoering. En vanuit die filosofie slaagt het bedrijf erin om aan de wensen van zijn klanten te beantwoorden.

Grote stockverkoop

Is je badkamer aan renovatie toe of wil je een nieuwe kopen tegen een redelijke prijs? Profiteer dan van de volgende stockverkoop van Lambrechts en van de super voordelen. De kortingen lopen op tot maar liefst 70%. Badkuipen, verwarmingstoestellen, kraanwerk, badkamermeubels, douches, toiletten, badkameraccessoires,… en nog veel meer! Je vindt vast en zeker je gading tijdens de stockverkoop van Lambrechts. Wacht dus niet want alles zal als zoetje broodjes over de toonbank gaan.

Praktische info

  • Adres: Taunusweg 8, 3600 Genk
  • Datum en openingsuren: zaterdag 15 december 2012, van 09:00 tot 13:00

Hou er rekening mee dat al je aankopen ter plekke (cash of per kaart) betaald moeten worden en je ze meteen moet meenemen.

13/12/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Slingers maken van popcorn
Volgende artikel
Een kerstboom versieren voor gezellige feestdagen