Woonadvies.

Sleutel-op-de-deur: opendeurdagen in Meise op 12, 13, 19 & 20 oktober

Wil jij het huis van jouw dromen bouwen? Maar je hebt nog geen bouwmethode gekozen? Sleutel-op-de-deur bouwen spreekt jou misschien aan, maar je wil met je eigen ogen de kwaliteit ervan zien? Dan hebben we goed nieuws: Woningen Blavier opent de deuren van één van haar laatste sleutel-op-de-deur verwezenlijkingen. Bezoek de woning in Meise op 12, 13, 19 of 20 oktober!

Opendeur bij sleutel-op-de-deur, een bron van inspiratie

Een huis bouwen is een project waar je goed over moet nadenken. Het is belangrijk dat je de verschillende bouwmethodes kent alvorens je jouw droomhuis gaat bouwen.

Een woning bezoeken is een ideaal vertrekpunt voor kandidaat-bouwers. Het is namelijk een grote inspiratiebron want tijdens opendeurdagen doe je als kandidaat-bouwer een schat aan ideeën op voor de bouw en inrichting van jouw droomhuis.

Woningen Blavier doet voor al haar realisaties beroep op ervaren en bekwame aannemers. Elk project wordt van A tot Z opgevolgd om klanten een perfect resultaat te bieden. Omdat Woningen Blavier haar klanten optimaal begeleidt en woningen oplevert met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding, zijn ze vandaag marktleider in de sleutel-op-de-deur markt.

Sleutel-op-de-deur: opendeurdagen in Meise

Om de kwaliteit van sleutel-op-de-deur woningen aan kandidaat-bouwers te tonen, opent Woningen Blavier de deuren van één van haar recentste realisaties in Meise. Op 12, 13, 19 & 20 oktober kan je de sleutel-op-de-deur woning bezoeken in de kleine Vlaams-Brabantse stad. De woning in klassieke stijl is modulair opgebouwd, dat maakt haar erg praktisch. Op het gelijkvloers is er een professionele ruimte met een bureau en vergaderruimte. Dankzij de modulaire opbouw kan je deze ruimtes eenvoudig omvormen tot familieruimtes.

Deze sleutel-op-de-deur woning in Meise is goed georiënteerd. De functionele kamers van de woning zijn noordelijk gericht, de leefruimtes naar het zuiden. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval in de gehele woning. De eerste verdieping is ook op een zeer praktische wijze opgebouwd, met een grote slaapkamer en badkamer aan de zuidelijke kant. Op de tweede verdieping is er een zolder die volledig kan worden ingericht!

Praktische informatie opendeurdagen

  • Datum: 12, 13, 19 en 20 oktober 2013
  • Openingsuren: van 14u tot 18u
  • Adres: Londerzeelsesteenweg 61, 1860 Meise

 

 

 

08/10/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Énergie & Habitat 2013: de beurs van alle oplossingen
Volgende artikel
Je slaapkamer inrichten: 7 eenvoudige interieurtips