Woonadvies.

Plan uw bezoek aan Batibouw 2013

Op de website van Batibouw 2013 kan je het bezoek aan de beurs voorbereiden. Via ‘plan uw bezoek’ kan je verschillende routes kiezen. Per paleis wordt weergegeven wie waar staat. Op deze manier moet u tijdens Batibouw 2013 niet roekeloos en eindeloos zoeken, maar kan u schematisch en optimaal uw bezoek op voorhand plannen.

Uitgestippelde routes op Batibouw 2013

Er zijn drie verschillende parcours opgesteld. Zo kan je kiezen voor het design parcours. Op deze route kom je alles wat met design te maken heeft tegen. Zowel design buitenhuis, als design in je keuken, badkamer en slaapkamer. Van verlichting, tot tegels, tot meubilair en dat allemaal op maat.

Je kan ook kiezen voor het eco parcours. De naam zegt het zelf al, op deze route kom je alles tegen wat te maken heeft met ecologie. Van energiezuinige apparaten tot hernieuwbare energiebronnen en passief wonen.

Een derde route die je kan kiezen is het innovation parcours. Op deze route kom je alle innovaties tegen op het vlak van wonen. Dit in de grootste zin van het woord. Alle soorten technieken die handelingen in huis, bouwen en renoveren vergemakkelijken.

Wie zoekt die vindt – Batibouw 2013

Via de gemakkelijke zoekfunctie op de website van Batibouw 2013 vind je exposanten, producten of merken terug waar jij naar op zoek bent. Ook de Catalogus kan je online raadplegen. Op deze manier heb je al een beeld van ‘wie en wat’ allemaal aanwezig is op de Batibouw beurs 2013. Zo kan je ook zelf een route samenstellen die jij wil volgen.

Ook handig is de Batibouw 2013 applicatie voor je smartphone.

Batibouw 2013 openingsuren & praktische info

De professionele dagen van Batibouw 2013 starten op donderdag 21 februari en duren tot en met vrijdag 22 februari.

  • openingsuren donderdag 21/2: 10u00 – 18u30
  • openingsuren vrijdag 22/2: 10u00 – 21u00

Batibouw 2013 voor particulieren loopt van zaterdag 23 februari tot en met zondag 3 maart 2013. Batibouw is dagelijks geopend van 10u00 tot 18u30. Op donderdag 28 februari is Batibouw geopend tot 23u00.

  • Waar & hoe bereiken: Batibouw gaat door in Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel. Batibouw is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf de Brusselse ring. Maar is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
  • Tickets: Een dagticket kost €12. De batibouwcatalogus is verkrijgbaar voor €2,5. Als je je ticket online bestelt ontvang je €1 korting!
15/02/2013

Vragen en opmerkingen

DW
De Wispelaere

Geachte,
Daar wij aan het renoveren zijn van een oude boerderij en op zoek zijn naar de allerlaatste nieuwigheden ivm bouwen en verbouwen hadden we graag 2 vrijkaarten bekomen voor een bezoek aan Batibouw.
De Wispelaere – Van Belleghem
Schermplantenstraat 28
8400 OOstende

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
L’Usine à Design: gepersonaliseerde design meubels
Volgende artikel
Fascinerende foto’s van een oude kerk met nieuwe functie