Woonadvies.

Plan je bezoek aan de Bis beurs 2014 – Meer dan (ver)bouwen alleen

De Bis beurs in Gent mag dan wel bekendstaan als dé bouwbeurs maar als bezoeker vind je er meer dan enkel bouwbedrjiven. Zo hadden we het gisteren al kort over de persoonlijke infosessies waarbij je gedurende 20 minuten van diverse partijen advies op maat kan krijgen. Maar je kan er ook terecht voor de (her)inrichting van je interieur, informatie en tips voor je verwarming, een nieuwe vloer of verlichting, enzovoort!

Het professionele advies staat centraal op de Bis beurs. Financieel advies, tips en praktische info over je bouwplannen, de energienormen, … Je kan er echt met al je vragen terecht bij professionele vaklui. Maar ook wie geen bouwplannen heeft, kan zich laten inspireren op de Bis beurs.

Je droomwoning bouwen én inrichten

Iedereen kan dus terecht op de Bis beurs want werkelijk alle thema’s komen aan bod: verwarming en isolatie, verlichting en inbraakbeveiliging, de financiële kant van het (ver)bouwen, het zoeken van de juiste woning of de geschikte bouwgrond, een nieuw kleurtje of behang voor je muren, een nieuwe badkamer of keuken, design meubelen en maatwerk, … De Bis beurs telt dit jaar ruim 480 exposanten van over het hele land en vanuit iedere sector zodat je, ongeacht in welke fase van het bouwproces je zit, je licht kan komen opsteken op de beurs.

> Ontdek alle Bis beurs exposanten

Kortom: op de Bis beurs vind je alles van A tot Z om jouw droomwoning te vinden, te bouwen en/of in te richten.

Plan je bezoek

Naast de persoonlijke infosessies vind je dus heel wat exposanten verspreid over 7 hallen. Dankzij het virtuele beursplan kan je eenvoudig je bezoek aan de Bis beurs plannen zodat je zeker niets hoeft te missen. Zo kan je in de exposantenlijst of via het beursplan op zoek gaan naar de exposanten die je zeker niet wil missen en deze kan je aanduiden als ‘mijn favoriet’. Vervolgens kan je dan een lijstje met je favorieten afprinten en heb je jouw persoonlijke beursplan bij de hand als je een bezoek brengt aan de beurs. Lekker handig, toch?

 Gratis een bezoekje brengen aan de Bis beurs? Ontdek dan hier hoe je kans maakt op vrijkaarten.

07/10/2014

Vragen en opmerkingen

H
Hannah

Yeah that’s what I’m talking about bac-b-niye work!

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Snoeien in de herfst: niet al te veel werk aan de winkel
Volgende artikel
De finishing touch: deurklinken in lijn met je interieur