Woonadvies.

PassiveHouse Beurs 2013: focus op energiezuinig bouwen

Ga je bouwen, verbouwen of renoveren? Dan is deze PassiveHouse beurs de uitgelezen kans om je woning comfortabel, klimaatvriendelijk en energiezuinig te maken. Ontdek alles over passief wonen, energiezuinig bouwen en energie neutraal renoveren, op de PassiveHouse Beurs van 3 tot 5 mei 2013 te Tour & Taxis, Brussel.

Passie voor passief wonen

140 leveranciers, architecten en uitvoerders voor je renovatie, je passieve of nulenergie nieuwbouw verzamelen op 3, 4 en 5 mei op de PassiveHouse beurs. Een beurs in teken van energiezuinig bouwen en klimaatvriendelijk renoveren. Maak kennis met de belangrijkste aanbieders van energiezuinige bouwmaterialen en technieken. Na een bezoekje aan deze beurs kent passief wonen en energiezuinig bouwen geen geheimen meer voor jou.

PassiefHuis-Platfrom

Het PassiefHuis-Platform is de organisatie achter de PassiveHouse Beurs. De vzw is samengesteld uit toonaangevende actoren en instellingen uit de bouwwereld. Ze zetten zich in voor energiebesparingen en duurzame technologische ontwikkelingen.

Praktische informatie PassiveHouse Beurs 2013

Data & openingsuren:

  • Vrijdag 3 mei 2013: enkel voor vaklui, van 9u30 tot 17u30
  • Zaterdag 4 & zondag 5 mei: bezoekersdagen, van 10u00 tot 18u00

Waar & Hoe bereiken: Tour & Taxis, Havenlaan 86c, 1000 Brussel. De site is gemakkelijk te bereiken met de wagen als met het openbaar vervoer.

Tickets:

  • Professionele dag: online verkoop: €9, kassa €12
  • Bezoekersdagen: online verkoop: €5, Kassa €8
22/04/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Kunstgras leggen – een praktisch stappenplan
Volgende artikel
Badkamer renovatie: waarmee rekening houden?