Actua

Origineel overnachten … in een jet van KLM

De bekendeboekingssite, Airbnb, maakt zijn naam letterlijk waar. Samen met luchtvaartmaatschappij KLM biedt Airbnb nu overnachtingen aan in … een vliegtuig. Wees gerust, het blijft aan de grond staan op Schiphol. Benieuwd? Kijk met ons mee naar binnen in dit unieke pop-uphotel. 

Origineel en luxueus

Wat origineel overnachten betreft, is Airbnb niet aan zijn proefstuk toe. Eerder al bouwden ze een IKEA-winkel in Australië om tot pop-uphotel. Nu is deze jetliner van KLM aan de beurt. Klein, dacht je? Helemaal niet. Wie hier overnacht, heeft maar liefst 366 m² aan woonoppervlakte ter beschikking. En dan hebben we het nog niet gehad over het aantal kamers …

Romantisch weekendje weg

Een overnachting in een vliegtuig associëren we doorgaans met te krappe beenruimte en slaaptekort. Dat kan nu dus anders. Wat dacht je van acht badkamers om uit te kiezen? Verder is er in het pop-uphotel van Airbnb ook een kinderspeelruimte voorzien, een luxueuze master bedroom, en twee volledig ingerichte keukens. Niet alleen overnacht je in dit pop-uphotel op originele wijze, je doet het ook nog eens in luxe! Het is eens iets anders is dan dat romantisch weekendje Parijs waarmee je je partner wilde verrassen. Met een overnachting als deze bezorg je hem of haar een onvergetelijke ervaring!

Wil je origineel overnachten in een vliegtuig? Doe mee aan de wedstrijd

Zin gekregen om zo’n stijlvolle overnachting op Schiphol eens uit te testen? Airbnb geeft overnachtingen weg tussen 28 en 30 november. Surf naar de wedstrijdsite, klik op ‘contact met de verhuurder’, en maak kans op een unieke nacht in een jetliner.

24/11/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Op zoek naar een boekenkast 2.0? Ontdek het String-boekenrek!
Volgende artikel
Het EPB-verslag bij nieuwbouw en renovatie