Woonadvies.

Open deur bij sleutel-op-de-deur!

Een woning bezichtigen is het ideale vertrekpunt voor een bouwproject. Opdat alle kandidaat-bouwers het sleutel-op-de-deur concept ten volle kunnen ontdekken, organiseert Woningen Blavier een open deur op 20, 21, 27 en 28 oktober 2012.

Opdendeurdagen, bron aan inspiratie

Een woning bezoeken is een praktische en efficiënte stap voor toekomstige bouwers van sleutel-op-de-deur woningen. Het bezoek is namelijk een ideale inspiratiebron want je doet er heel wat goede ideeën op voor de inrichting van je eigen woning.

Om de kwaliteit en de duurzaamheid van sleutel-op-de-deur woningen aan alle geïnteresseerden te tonen, nodigt Woningen Blavier ons uit in een van haar woningen in Schoten.

Voor al haar bouwprojecten doet Woningen Blavier beroep op ervaren en bekwame aannemers. Elk project wordt nauwkeurig opgevolgd om een onberispelijk resultaat aan de klanten af te leveren. Omdat Woningen Blavier haar klanten optimaal begeleid en er een erezaak van maakt om kwaliteitswoningen af te leveren, is het bedrijf vandaag ook marktleider op de sleutel-op-de-deur markt.

Praktische info

20, 21, 27 en 28 oktober toont Woningen Blavier een van haar huizen aan het grote publiek. De woning staat in Schoten in de provincie Antwerpen en beschikt over een ruime gelijkvloers met een grote open ruimte die keuken, salon, eetkamer en bureau met elkaar verenigt. Op het gelijkvloers vinden we ook een bergruimte, een grote hal en een garage. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers, waarvan eentje met dressing en een complete badkamer met douche en ligbad.

Bouwplannen? Maak optimaal gebruik van jouw weekends en mis deze afspraak met Woningen Blavier niet. De woning in Schoten is open op zaterdag 20, zondag 21, zaterdag 27 en zondag 28 oktober van 14 tot 18 uur. Het huis ligt op de Brechtsebaan in 2900 Schoten.

 

23/10/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Wat doen bij overlijden?
Volgende artikel
De VUB opent Elix: nieuwe studentenkoten in Elsene