Actua

Ontdek IKEA UPPLEVA: alles in één!

Onlangs was er een hetze rond het nieuwste product van IKEA, UPPLEVA. UPPLEVA is een combinatie van multimedia (led tv, blu-ray, surround sound) en een tv-meubel. Hierdoor kan alles mooi geïntegreerd worden in het meubel zodat je geen last meer hebt van lastige kabels…

Een knappe uitvinding, hoewel er op het internet al heel wat tegenstanders zijn. Sommigen vragen zich af wat er gebeurd als de tv of de blu-ray speler kapot gaan: moet je dan een volledig nieuw tv-meubel kopen of kan je er ook een andere tv in plaatsen? Toch vinden wij IKEA UPPLEVA de moeite waard om aan jullie voor te stellen!

IKEA UPPLEVA – van prijs tot voordelen

Lancering & prijs UPPLEVA

We zullen echter nog even moeten wachten vooraleer we zelf een UPPLEVA systeem in onze woonkamer kunnen plaatsen. Pas in april 2013 zou UPPLEVA gelanceerd worden in België. Je kan dus al beginnen sparen.

De prijs is afhankelijk van de grootte van je televisiescherm (24 tot 46 inch) en start vanaf 750 euro voor een UPPLEVA met 24 inch. Als we mogen geloven wat er in onderstaand filmpje gezegd wordt, is de prijs van het duurste UPPLEVA systeem zo’n 1400 euro.

Voordelen IKEA UPPLEVA

Het UPPLEVA systeem heeft daarnaast verschillende voordelen. Ten eerste de prijs: als je alle onderdelen afzonderlijk zou kopen, kom je bijna zeker duurder uit dan dat je het UPPLEVA alles-in-één systeem koopt. Daarnaast is ook het feit dat alles mooi geïntegreerd is binnen één meubel een groot voordeel. Wie sukkelt en vloekt er niet op die bende kabels achter of onder je tv-meubel?

Ook kan je andere toestellen als de Playstation of de set top box mooi verbergen in het meubel. Dankzij een klep die met textiel uitgerust is, kan je de toestellen nog steeds bedienen, ook al zijn ze in de kast opgeborgen. Daarnaast zijn de UPPLEVA tv’s ook smart tv’s met verschillende internetfunctionaliteiten & apps waaronder YouTube en kan je via het surround sound systeem ook naar de radio luisteren en mp3-bestanden afspelen.

IKEA biedt de UPPLEVA systemen ook in verschillende stijlen aan, van klassiek tot modern. Bij de onderstaande foto’s krijg je een overzicht van de verschillende stijlen:

Ten slotte is ook het feit dat het surround systeem uitgerust is met een draadloze subwoofer zodat je deze overal in de kamer kan plaatsen of verbergen.

Maak kennis met IKEA UPPLEVA:

08/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Met volle gas op vakantie: de camping
Volgende artikel
Column van Annelies: de premiejagers!