Woonadvies.

Ongewoon wonen – design hotel Marina Bay Sands Hotel

Dat in het Midden-Oosten en het Verre Oosten de exuberante bouwwerken uit de grond schieten, dat had u al langer door. Zo ook in Singapore, waar in 2010 het Marina Bay Sands Hotel in gebruik werd genomen.

Dit design hotel bestaat uit drie gelijkaardige torengebouwen die zo goed als los van elkaar staan. Bovenop de drie torengebouwen echter, werd een alles overkoepelende dakconstructie gemaakt, van waaruit de hotelgasten een fantastisch uitzicht hebben op de wereldstad.

Zwemmen & entertainment op het dak van de wereld

De dakconstructie is echter meer dan enkel maar een dak. Het is een entertainmentruimte, waar hotelgasten zich kunnen vermaken in bars en prachtig aangelegde tuinen. Over de lengte van het dak werd ook een zwembad aangelegd, waarin je kan zwemmen met de skyline van Singapore aan je voeten. Een adembelevende belevenis die je niet snel zal vergeten.

Niet alleen het buitenaanzicht van het hotel spreekt tot de verbeelding. Ook het interieur van het hotel werd tot in de puntjes verzorgd, met de nodige aandacht voor luxe en comfort. De kamers en suites van het hotel zijn harmonische composities die werden ingericht met de meest kostbare materialen. In het interieur zijn ondermeer Chinese, Maleisische, Indische en Westerse invloeden terug te vinden. Dit staat symbool voor de multiculturele samenleving in Singapore.

Ook vanuit de kamers heb je een prachtig uitzicht over de stad en het vlakbij gelegen Marina Bay. Ideaal om vanop je kamer prachtige plaatjes te schieten van deze mysterieuze wereldstad.

Ook binnenin heeft het hotel heel wat te bieden voor de hotelgasten. Zo is er een luxueuze spa, waar hotelgasten tot rust kunnen komen, een casino en een heus winkelcentrum. De kans is dus heel klein dat je je in dit design hotel snel zal vervelen!

03/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Sleutel-op-de-deur van A tot Z: inplanting & fundering
Volgende artikel
De fiscale voordelen van langetermijnsparen